For full functionality of this site it is necessary to enable JavaScript. Here are the instructions how to enable JavaScript in your web browser .

loading

  • Salget er lukket

    NaturturePinseudflugt til Rungholt

Naturture

Pinseudflugt til RungholtPå tur mod "Den forsvundne by

Tag med på en hyggelig pinseudflugt med sejlads, gådefulde historier og en lækker pinsefrokost.

10.06.2019
Pris Fra 885 kr.
Gebyr + 15 kr.

Beskrivelse

Rungholt – Vadehavets Atlantis

Den forsvundne by Rungholt - også kendt som Vadehavets Atlantis - er et fascinerende fænomen. Turen til Rungholt byder på gådefulde historier om en by, der måtte se sig besejret af naturens stormfloder. Tag med på en hyggelig dagstur i Vadehavet, hvor antallet af mystiske, sjove og dramatiske historier om den sunkne by ikke bliver en mangelvare.

Program 

Turen starter med en StormflodsSafari i bus gennem marsken i Nordtyskland, hvor der undervejs fortælles dramatiske historier om livet på udsatte steder, hvor menneskene må leve med naturens barske luner. Netop her har begivenhederne omkring de store stormfloder haft god grobund for at udvikle sig til gådefulde fortællinger om sunkne byer. 

Pinsefrokosten nyder vi på en lokal restaurant, hvorefter vi sejler ud i Nationalpark Vadehavet med skibet Adler V til området, hvor man har fundet rester og spor efter en by, som menes at være Rungholt. På sejlturen i Nationalpark Vadehavet passerer vi bl.a. sælbanker med masser af sæler og fugle. 

Det bliver uden tvivl en hyggelig og inspirerende 2. pinsedag. 

Tidsplan

Kl. 11.30 - Afgang med bus fra Møgeltønder. StormflodsSafari – en spændende tur gennem marsken.
Kl. 13.00 – Pinsefrokost
Kl. 15.00 - Sejltur med skibet Adler V gennem det tyske Vadehav mod Rungholt. Kaffe og kage + én ”Farisæer”. Atlantis – sejlads i området, hvor Rungholt lå i fordums tid.
Kl. 18.00 - Ankomst Nordstrand.
Kl. 18.15 - Bus retur til Møgeltønder
Kl. 19.30 - Forventet ankomst Møgeltønder 

  • Jysk Fynske Medier P / S
    Bugattivej 8
    7100 Vejle
  • CVR: 36503335