For full functionality of this site it is necessary to enable JavaScript. Here are the instructions how to enable JavaScript in your web browser .

Indlæser

  • BøgerBogpakke fra Karen-Marie Lillelund

  • BøgerBogpakke fra Karen-Marie Lillelund

Bøger

Bogpakke fra Karen-Marie Lillelund2 bøger inkl. forsendelse

Få to bøger fra den fantastiske foredragsholder, Karen-Marie Lillelund, i denne særlige bogpakke. Bogpakken indeholder de to bøger; Ja tak! - bare til kanten og Håndbog til et lattermildt liv.

Dato Kan købes frem til 31.12.2020.

Pris Abonnent 350 kr. inkl. gebyr og forsendelse. // Ikke-abonnent 500 kr. inkl. gebyr og forsendelse.

Kan købes frem til 31.12.2020
Pris Fra 350 kr.
Gebyr + 0 Kr.

Hillegom Allé 9

Dragør

2791

Beskrivelse

Bogpakken indholder:


Ja tak! – bare til kanten


En samtalebog om vin med svar på mange af de spørgsmål, man ikke selv får stillet. Karen-Marie taler med sin bror Niels Lillelund, som er både vinekspert og vinskribent på Jyllandsposten. Bogen er fyldt med både gode historier, gode eksempler og idéer til ting, du selv kan teste, når du drikker vin.


 


Håndbog til et lattermildt liv


Et lille stykke med livsmod, som taler til alle aldre og alle livssituationer og viser vejen til et mere lattermildt liv.


Det er uomgængeligt, at det er på arbejdspladser, hvor der hersker en god stemning, og hvor der er plads til sjov, at de bedste resultater skabes. Det gælder både produktionsvirksomheder og servicevirksomheder. Med humor kan ledelsen sikre sig, at deres virksomhed bliver en sådan arbejdsplads.


 


Foredragsholder med humor


Karen-Marie Lillelund er en fantastisk foredragsholder, som med sin smittede lattermildhed og glimt i øjet får publikum til at grine fra første sekund. Med humoren i fokus får hun formidlet store og små emner, som giver stof til eftertanke.

Bemærkninger

Teknisk arrangør er karenmarielillelund.dk v/ Lene Mark Rasmussen. 1-3 dages levering. Pakken sendes med DAO til privatadresse.