For full functionality of this site it is necessary to enable JavaScript. Here are the instructions how to enable JavaScript in your web browser .

Indlæser

  • NaturoplevelserOplev hjortene i brunst

Naturoplevelser

Oplev hjortene i brunstUdsolgt

Nyd nogle spændende dage ved Vesterhavet, når vi tjekker ind til et skønt weekendophold på PHs historiske Henne Mølle Å Badehotel. Glæd dig til at opleve Bronzealderkysten, strandkanten langs Vesterhavet og følge en Schweisshundefører på arbejde. Weekendens højdepunkt bliver et besøg i Danmarks eneste krondyrreservat, mens hjortene imponerer og kæmper om hunnernes opmærksomhed.

Dato 12.09.2020 - 13.09.2020

Pris Abonnent: Dobbeltværelse 1.785 kr. + 15 kr. gebyr. Enkeltværelse 2.085 kr. + 15 kr. gebyr. // Ikke-abonnent: Dobbeltværelse 1.885 kr. + 15 kr. gebyr. Enkeltværelse 2.185 kr. + 15 kr. gebyr.

12.09.2020 - 13.09.2020
Pris Fra 1.785 kr.
Gebyr + 15 kr.

Hennemøllevej 6

Henne

6854

Beskrivelse

Hjortene i brunst


Oplev Danmarks største hjortevildt i brunsttiden, når vi sammen med Naturstyrelsen Blåvandshuk tager på en spændende weekendophold. I september er hjortene i brunst, og de er derfor yderst fokuserede på at opretholde deres brunstterritorium. Hjortene forsøger med brøl og duft at imponere og tiltrække hunnerne. Samtidig må hver enkelt hjort være opmærksom på at holde de andre hjorte på afstand. Det store gevir med skarpe ender er derfor hjortens stærkeste våben. Det anbefales at opleve hjortene hen mod solnedgang eller tidligt om morgenen. Her er det en enestående oplevelse at høre de høje gennemtrængende brøl, mens man observerer de 250-300 kg. tunge krondyr på de åbne arealer.


 


Program


Vi starter weekenden med indkvartering på badehotellet, hvorefter der vil blive serveret velkomstkaffe med hjemmebag. Eftermiddagen bruges i Naturbussen med spændende oplevelser. Om aftenen skal vi nyde en velsmagende fire retters kulinarisk oplevelse på badehotellet. Om søndagen skal vi tidligt op. Vi skal udforske hjortene i brunst, hvilket gøres bedst tidligt om morgenen. Det bliver en unik oplevelse at høre hjortenes brøl og se, hvordan de på én gang forsøger at imponere hunnerne og holde de andre hjorte på afstand. Det bliver uden tvivl en weekend i naturens tegn. Vi skal også køre langs Broncealderkysten ved Grærup Langsø og strandkanten langs Vesterhavet. Sidst men ikke mindst skal vi med en Schweisshundefører på arbejde, og se, hvordan det foregår, når påkørt eller anskudt vildt skal findes.


 


Tidsplan


 


Lørdag 


Fra kl. 13.30 indkvartering på badehotellet 


Kl.14.00 Velkomstkaffe med hjemmebag 


Kl. 15.00 afgang med Naturbussen til spændende eftermiddag 


Kl. 18.00 Retur til strandhotellet 


Kl. 19.00 Middag 


 


Søndag 


Kl. 05.30 Vækning + en kop kaffe med selvsmurt rundstykke 


Kl. 06.00 Afgang til ”Brøl & brunst” 


Kl. 09.00 Brunch på badehotellet 


Kl. 10.30 Udtjek og afgang til Schweisshunde demonstration 


Afslutning m. en sandwichs + en øl/vand 


 


Henne Mølle Å Badehotel


På dette weekendophold skal vi indkvarteres på det skønne Henne Mølle Å Badehotel, der er beliggende flot og naturligt mellem klitterne – helt tæt på vandet. Hotellet er opført af arkitekten Poul Henningsen tilbage i 1936. Indretningen er derfor udført med respekt for arkitektens særlige stil med alt fra stole til lamper. Badehotellet værner om gæsterne, og køkkenet serverer velsmagende nordisk mad med et twist fra det franske køkken. 


 


Søndag 


Kl. 05.30 Vækning + en kop kaffe med selvsmurt rundstykke 


Kl. 06.00 Afgang til ”Brøl & brunst” 


Kl. 09.00 Brunch på badehotellet 


Kl. 10.30 Udtjek og afgang til Schweisshunde demonstration 


Afslutning m. en sandwichs + en øl/vand

Bemærkninger

Teknisk arrangør er Jysk Fynske Medier og Naturstyrelsen Blåvandshuk. Medbring din tilsendte billet i udprintet form. Der er indkvartering kl.13.30.