For full functionality of this site it is necessary to enable JavaScript. Here are the instructions how to enable JavaScript in your web browser .

Indlæser

  • OpholdKulturophold for to på Hotel Opus Horsens

  • OpholdKulturophold for to på Hotel Opus Horsens

  • OpholdKulturophold for to på Hotel Opus Horsens

Ophold

Kulturophold for to på Hotel Opus Horsensinkl. 3-retters menu, adgang til Relax afdeling, museumsentré, m.m.

Se frem til et skønt ophold på Hotel Opus Horsens, hvor der både er kultur og afslapning i vente. Som noget helt eksklusivt kombineres de bedste museumsoplevelser med et lækkert ophold, der inkluderer fri adgang til hotellets Relax afdeling. Her får I det bedste af begge verdener. Glæd jer til at opleve Horsens med de kulturelle briller på!

Ankomstdato På udvalgte datoer fra den 09.06.20 - 31.08.20. Hotel Opus Horsens.

Pris Abonnent 895 kr. // Ikke-abonnent 1.195 kr.

Prisen er pr. person og inkluderer overnatning i dejligt dobbeltværelse, to billetter til museumsoplevelser i Horsens, 3-retters menu efter kokkens valg inkl. vinmenu (serveres i restauranten), den første drink i baren, fri adgang til Relax afdelingen, stor morgenbuffet.

Bemærk Det er muligt at tjekke ind fra kl. 14.00. Det er ikke muligt at tilkøbe enkeltværelse.

På udvalgte datoer fra den 09.06.20 - 31.08.20
Pris Fra 895 kr.
Gebyr + 0 Kr.

Egebjergvej 1

Horsens

8700

Beskrivelse

Et ophold fuld af oplevelser


Glæd jer til et dejligt ophold i Horsens. Start dit ophold med et besøg i Relax afdelingen - så kan det kun blive en god oplevelse. Især når den toppes med et dejligt dobbeltværelse, og en ’jeg går lige 3. runde’-morgenmadsbuffet. Opholdet inkluderer adgang til de bedste museumsoplevelser i Horsens: FÆNGSLET, Horsens Kunstmuseum, Horsens Museum og Industrimuseet. 


Når I er mættet af kunst og kultur, men har appetit på lækker mad og hygge, byder Hotel Opus Horsens på en lækker 3 retters menu med både vin og drinks.


Udover at være kendt som en arbejderby er Horsens også en skøn kulturby, som byder på mange spændende historier og seværdigheder.


Tag på et skønt kulturophold på Hotel Opus Horsens, og oplev både FÆNGSLET og Horsens Kunstmuseum, og rejs tilbage i tiden med et besøg på Industrimuseet.

Bemærkninger

Hotel Opus Horsens er teknisk arrangør. Medbring din billet i udprintet form.