For full functionality of this site it is necessary to enable JavaScript. Here are the instructions how to enable JavaScript in your web browser .

Indlæser

  • Rejser & OpholdEventyrlige Azorerne

  • Rejser & OpholdEventyrlige Azorerne

  • Rejser & OpholdEventyrlige Azorerne

  • Rejser & OpholdEventyrlige Azorerne

  • Rejser & OpholdEventyrlige Azorerne

  • Rejser & OpholdEventyrlige Azorerne

Rejser & Ophold

Eventyrlige Azorerneinkl. fly, lejlighed kategori 4 m.m.

Tag med på denne helt særlige rejse, hvor turen går til Azorerne. Ud over sin fantastiske natur byder landet også på oplevelser for livsnyderen, som gerne vil forkæle sig selv. Azorerne er ganske enkelt helt eventyrlig og her får du rig mulighed for at komme tættere på den portugisiske øgruppes kultur. Se frem til en oplevelsesrig uge, som uden tvivl berører alle sanser!

Dato Den 26.05.20 - 02.06.20., 16.06.20 – 23.06.20., 18.08.20 – 25.08.20 og 15.09.20 – 22.09.20. Afrejse fra Billund Lufthavn.

Pris Priserne varierer alt efter afrejsedato. 26.06.20 = 6.498 kr. 16.06.20 = 7.298 kr. 18.08.20. = 7.698 kr., 15.09.20 = 6.998 kr.
Prisen er pr. person i delt lejlighed og inkluderer flyrejse t/r fra Billund til Azorerne, indkvartering på Antillia Lejligheder – kategori 4 (2-værelses lejlighed med balkon/terrasse), byrundttur med smag på Azorerne, hval- og delfinsafari, varme kilder i skumring samt dansktalende rejseleder.
Tillæg for enkeltværelse er 1.505 kr.

Bemærk Vi gør opmærksom på, at der ved køb af denne rejse er særlige betingelser. Du skal efter køb bekræfte reservationen hos Bravo Tours på tlf: 70 10 10 77 eller mail: laeserrejser@bravotours.dk. Det skal ske senest 48 timer efter købet af værdibevis. Husk at oplyse at du er fordelsklub kunde, dit ordrenummer og tilhørende unikke billetnummer samt navnene på alle rejsende i henhold til jeres pas. Se mere under særlige betingelser.

Pris Fra 6.498 kr.
Gebyr + 0 Kr.

Beskrivelse

Oplev hovedøen São Miguel


På denne oplevelsesrejse besøger vi São Miguel, der er hovedøen af de ni øer i ø-gruppen, Azorerne. Vi tager på byrundtur i Ponta Delgada, der er kendt for sin smukke havnepromenade og små, idylliske gader. Det er også i disse gader, vi ”smager på øerne” og alle dens specialiteter. Et andet kendetegn der lever omkring Azorerne, er de store hvaler og legesyge delfiner. De er nogle af de lokale, og absolut et unikt syn og must-see for alle, der besøger øerne. Sidst, men ikke mindst skal vi på skumringstur til de varme kilder i Furnas. Kilderne siges at have en helbredende virkning – og det er en helt særlig oplevelse at bade i kilderne, mens mørket falder på. Glæd dig til at bo på første parket ved den fantastiske havnefront og få tre uforglemmelige udflugter med i købet.


 


Udflugter


Byrundtur med Smag på Azorerne 


Smukt skrående over en bred bugt ligger São Miguels hovedstad Ponta Delgada. En af de bedste måder at opdage og udforske denne dejlige by på er til fods. I løbet af turen lærer vi Ponta Delgada at kende, idet vi bl.a. besøger 2 af byens smukke kirker. Den ene af dem, Santo Cristo kirken er en af Portugals rigeste! Vi ser også nærmere på byens spændende frugt- og grønsagsmarked i den østlige del af byen. Mens vi går på de dekorative fortove, bliver vi fortalt om de små ting der igennem tiden har formet byen til det den er i dag. På turen er det en god idé at medbringe: Kamera, en ekstra trøje, vand, snacks og evt. gode vandresko. Der vil der blive budt på lette smagsprøver af azoriske specialiteter bla. lokale oste, fiske og kødretter, øl, vin og sodavand. Udflugten er eksklusiv transport.


Hval- og delfinsafari 


I havet omkring Säo Miguel findes mange af verdens hvalsorter, og 8 af 12 delfinarter er også repræsenteret her. Tag med på et uforglemmeligt eventyr og oplev havets mest imponerende dyr! Kaptajnen får via radiokontakt til hvalobservatorierne langs kysten besked om, hvor hvalerne og delfinerne befinder sig. Delfinerne opholder sig ofte i store flokke med ca. Hundrede i hver. Følelsen, når en gigantisk kaskelothval befinder sig bare nogle få meter fra båden, kan ikke beskrives – den skal opleves. Over naturlovene råder imidlertid ingen, derfor kan det ikke garanteres, at vi får disse dyr at se, men chancerne er store. Vi sejler ud med katamaranen.  


 


Varme kilder i skumring – badetur  


Vi kører fra Ponta Delgada først på aftenen og kører mod Furnas og de varme kilder. I det største og stadige aktive vulkankrater skal vi ud og bade i ” Dona Poca da Beija” - eller på dansk ” kyssekilderne”. Disse lækre varme kilder siges at have en helbredende virkning. Men man kan heller ikke andet end at slappe af i det varme vand, som spejler månens smukke lys. Efter vi er blevet varmet helt igennem, er det tid at høre stemningsfyldt musik i naturen, inden turen går hjem igen. 


 


Indkvartering Antillia Lejligheder – kategori 4


Antillia er et skønt hotel med en ualmindelig god beliggenhed tæt på Ponta Delgadas historiske centrum.


Du har kun 100 meter til det hyggelig marked og 300 meter til den flotte havnepromenade og den charmerende marina. Hotellet byder velkommen i den hyggelige lobby, og der er også bar og rigtig gode faciliteter. I Ponta Delgada kan du gå på opdagelse i det store udbud af restauranter, barer og spændende seværdigheder.


Antillia har et meget lækkert poolområde med solterrasse, swimmingpools til både børn og voksne, solsenge og parasoller. Her er også fitnessfaciliteter, tyrkisk bad, jacuzzi og desuden en lille legeplads til de yngste gæster. Du kan benytte det gratis trådløse internet i reception og bar.


 


Tilkøb


Afbestillingsforsikring kr. 249. 


Årsrejseforsikring kr. 278. 


Mad om bord på flyet kr. 190. 


Transport til og fra hotellet kr. 130. 


Bagage kr. 190.


Eneværelsestillæg kr. 1.505.


 


Særlige Betingelser


Værdibeviset udløber ved sidste afrejsedag.


Jysk Fynske Mediers Fordelsklubber er alene formidler af dette tilbud


Reservation skal ske til Bravo Tours på 70 10 10 77 eller laeserrejser@bravotours.dk senest 48 timer efter købet af værdibevis. Husk at oplyse at du er fordelsklub kunde, dit ordrenummer og unikke billetnummer samt navnene på alle rejsende i henhold til jeres pas. Da tilbuddet inkluderer fly, er det ikke muligt at ændre eller annullere købet.


Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til fordelsklubben på avisfordele@jfmedier.dk hvor det fremgår, hvem der er klaget til på destinationen. Følges proceduren ikke og modtager klubberne først en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være muligt.