For full functionality of this site it is necessary to enable JavaScript. Here are the instructions how to enable JavaScript in your web browser .

loading

 • RejserAzorerne Adventure

Rejser

Azorerne AdventureFly, udflugter, lejlighed

Slip din indre eventyrer løs på de portugisiske øer langt ude i Atlanterhavet. For Azorerne er mere end fredfyldte udsigtspunkter og farverige blomster. Øgruppen byder på en række oplevelsesrige aktiviteter med garanti for gåsehud og pulsen i vejret. Glæd dig til en masse fantastiske dage, som blandt andet byder på tre fantastiske udflugter i en samlet oplevelsespakke. Det bliver det 4-stjernet hotel Antillia, som danner rammen for rejsen. Hotellet har en masse skønne lejligheder, og har også egen poolområde.

Dato 20.08.19 – 27.08.19: 7.298 kr. (UDSOLGT), 10.09.19. – 17.09.19: 6.598 kr. (UDSOLGT), 17.09.19. - 24.09.19: 6.598 kr.( UDSOLGT) og 24.09.19. – 01.10.19: 6.598 kr.

Pris Prisen er pr. person i delt lejligheder og inkluderer flyrejse fra Billund til Azorerne tur/retur, indkvartering på lejligheder Antillia, svøm med delfiner, jeepsafari ved Sete Cidades, vandretur – tværs over øen samt dansktalende rejseleder.
Tillæg enkeltværelse: 1.725 kr.

Bemærk Vi gør opmærksom på, at der ved køb af denne rejse er særlige betingelser. Du skal efter køb bekræfte reservationen hos Bravo Tours på 70 10 10 77 eller laeserrejser@bravotours.dk. Det skal ske senest 48 timer efter køb af værdibevis. Husk at oplyse, at du er fordelsklub kunde, dit ordrenummer og unikke billetnummer samt navnene på alle rejsende i henhold til jeres pas. Se mere under "Beskrivelse"

Pris Fra 6.598 kr.
Gebyr + 0 Kr.

Beskrivelse

Azorerne – naturoplevelser i verdensklasse


Midt i Atlanterhavet ligger den smukkeste ø-gruppe, Azorerne. Her venter et overflødighedshorn af smuk natur, naturfænomener og nogle af jordklodens fantastiske underfundigheder. Øgruppen har flere gange været kåret til de mest besøgsværdige øer af National Geographic, og det er ganske let at forstå. 


Selvom hovedøen São Miguel ikke er særlig stor, så skifter naturen konstant karakter. Øen er rig på både flora og fauna samt varme kilder, og i havet omkring lever både hvaler og delfiner. Se de enorme kaskelothvalerne og delfiner danse. Det er en ubeskrivelig oplevelse. 


Udflugter


Svøm med delfiner – halvdagstur 


Kom i nærkontakt med havets mest intelligente dyr. Få en fabelagtig oplevelse, når vi i speedbåd sejler ud på det blå ocean. Når vi har fundet delfinerne, får du en kort introduktion og kan herefter snorkle eller dykke ned i Atlanterhavets bølger, mens de nysgerrige og vilde delfiner hilser på dig. Det er en oplevelse, der næsten kan tage pusten fra dig. 


Frarådes til folk med dårlig ryg og gravide. 


Jeepsafari ved Tvillingesøen – Sete Cidades - halvdagstur 


Tag med ud på en oplevelse i særklasse. I dag kører vi på tur i terrænet omkring vulkanen Sete Cidades, også bedre kendt som Tvillingesøen, der med sine to forskellige farver giver det flotteste farvespil blandt de barske kraterkanter. Vi oplever unik natur og fauna, ligesom vi også besøger en af øens kendte ananasplantager. Stedet regnes for være en af de smukkeste steder i Portugal. Vi kører afsted i jeeps eller ” big truck”. 


Vandretur - tværs over øen – halvdagstur ca. 7 km. 


På denne vandretur skal vi ud og se nærmere på São Miguels midterste stykke. På turen bevæger vi os ind i naturreservatat Pinhal da Herinde. Her bliver der også mulighed for at bestige et mindre bjerg for at nyde den facinerende udsigt ud over øen. Fra Pinhal da Paz bevæger vi os ned på den anden side gennem markområder til gården Pico da Cruz. Hernede bliver vi taget imod af familien Soares, der ejer gården og har gjort det gennem mange generationer. Her skal vi ind og smage på nogle af Azorernes mange forskellige vine og lækre oste.


Lejligheder Antillia – kategori 4 


Antillia er et skønt hotel med en ualmindelig god beliggenhed tæt på Ponta Delgadas historiske centrum. 


Du har kun 100 meter til det hyggelig marked og 300 meter til den flotte havnepromenade og den charmerende marina. Hotellet byder velkommen i den hyggelige lobby, og der er også bar og rigtig gode faciliteter. I Ponta Delgada kan du gå på opdagelse i det store udbud af restauranter, barer og spændende seværdigheder. 


Antillia har et meget lækkert poolområde med solterrasse, swimmingpools til både børn og voksne, solsenge og parasoller. Her er også fitnessfaciliteter, tyrkisk bad, jacuzzi og desuden en lille legeplads til de yngste gæster. Du kan benytte det gratis trådløse internet i reception og bar. 


Prisen inkluderer ikke  • Afbestillingsforsikring 249 kr

 • Årsrejseforsikring 278 kr.

 • Mad om bord på flyet 180 kr.

 • Transport til og fra hotellet 130 kr. 

 • 1 kuffert kr. 190. pr. person tur/retur. 


Ovenstående kan tilkøbes direkte hos Bravo Tours.


Særlige betingelser


Værdibeviset udløber ved sidste afrejsedag.


Jysk Fynske Mediers Fordelsklubber er alene formidler af dette tilbud


Reservation skal ske til Bravo Tours på 70 10 10 77 eller laeserrejser@bravotours.dk senest 48 timer efter købet af værdibevis. Husk at oplyse at du er fordelsklub kunde, dit ordrenummer og unikke billetnummer samt navnene på alle rejsende i henhold til jeres pas. Da tilbuddet inkluderer fly, er det ikke muligt at ændre eller annullere købet. 


Bemærk


Teknisk arrangør er Bravo Tours.


Minimum deltagere er 10 personer.


Alle oplyste tidspunkter er vejledende. 


Vi tager forbehold for, at der kan ske uforudsete ting. 


Vi tager forbehold for trykfejl, prisændringer, udsolgte og aflyste arrangementer.


Medbring din tilsendte billet i udprintet form. 


Har du spørgsmål til rejsen så kontakte Bravo Tours på tlf. 70 10 10 77.


Ved fejl eller mangler på destinationen skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. 


Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til fordelsklubben på laeserbonus@jfmedier.dk hvor det fremgår, hvem der er klaget til på destinationen. 


Følges proceduren ikke og modtager klubberne først en evt. klage efter hjemkomst, 


vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være muligt.

 • Jysk Fynske Medier P / S
  Bugattivej 8
  7100 Vejle
 • CVR: 36503335