For full functionality of this site it is necessary to enable JavaScript. Here are the instructions how to enable JavaScript in your web browser .

loading

  • Salget er lukket

    RejserCypern i juni, 22.06.19. – 29.06.19

Rejser

Cypern i juni, 22.06.19. – 29.06.19Fly, arrangementer m.m.

Nyd en dejlig ferie på solskinsøen Cypern, som er et ideelt feriemål for gæster i alle aldre. Oplevelserne er mange, og der er masser af naturskønne oaser, som er perfekte til afslapning. Vores hotel ligger i Pafos-området, som byder på historiske mindesmærker og strande med azurblåt vand. Vi skal bo på det hyggelige Hotel Mayfair kategori 3+, hvor der er mini all inclusive med i prisen.

22.06.19. – 29.06.19
Pris Fra 5.499 kr.
Gebyr + 0 Kr.

Beskrivelse

Cypern

Klimaet på Cypern er året rundt intet mindre end pragtfuldt, og øen er rig på muligheder: afslapning på stranden og i vandet, vandreture i Troodosbjergene eller på Akamas-halvøen, sport, oplevelse af den antikke græske kultur og en imponerende natur med dyr, fugle, planter og blomster i massevis. 

Pafos

Århus Charter har valgt det spændende Pafos-område til deres Cypern-gæster, her bor der 35.000 indbyggere. Pafos er Cyperns gamle romerske hovedstad, og derfor findes her mange af øens historiske mindesmærker. Nyd ferien med afslapning på stranden og i det azurblå hav f.eks. ved Coral Bay, Pafos-områdets bedste strand. Den aktive gæst kan også tage på spektakulære vandreture i de frodige Troodosbjerge eller på den storslåede Akamas-halvø og golfspillere vil i Pafos-området finde flere spændende 18-hullers baner. 

Inkluderede arrangementer:

Pafos byrundtur 

Tag med på denne hyggelige introduktion til Pafos og mærk fortidens vingesus i byen, der danner rammen om jeres ferie. Turen er til fods i den nedre bydels små gader, hvor vi undervejs vil stifte bekendtskab med mange af de historiske seværdigheder; bl.a. kirken, Agia Kyriaki, hvor den danske konge Erik Ejegod menes at ligge begravet, kirken, Den Tilhyllede Madonna, som mirakuløst overlevede arabernes mange angreb fra søsiden og Agia Solomoni katakomberen med det berømte kludetræ. Vi anbefaler et par gode sko, en solhat og en flaske vand. 

Velkomstmiddag 

Traditionen tro mødes Århus Charters gæster og rejseledere til en hyggelig aften på den cypriotiske restaurant, Demokritos. Her stiftes der bekendtskab med den cypriotiske nationalret Meze, som består af op til 20 forskellige små retter. Sammen med den fantastiske menu serveres der vand og vin ad libitum. I løbet af aftenen vil der være underholdning i ægte cypriotisk stil i form af traditionelle græsk-cypriotiske danse. 

Øtur i Troodos-bjergene

Oplev Cyperns storslåede og kontrastfyldte natur på vores udflugt til højlandet i Troodosbjergene. På turen laver vi først et kort stop ved Cyperns andenstørste vanddam. Herefter går turen til St. Nicholas-kirken - en traditionel græsk-ortodoks kirke fra det 11. århundrede spækfyldt med smukke og oldgamle vægmalerier. Næste stop er den lille cypriotiske bjerglandsby, Kakopetria, hvor vi kommer helt tæt på de lokale og den ægte cypriotiske atmosfære. Frokosten spises på en hyggelig, cypriotisk taverna. Efter maverne er fyldt godt op går turen videre til en lille vingård, der byder på fortællingen bag produktionen samt smagsprøver på den lækre vin. Næstsidste stop bliver Omodos, en hyggelig og traditionel cypriotisk landsby. Her udforsker vi den smukke landsby med lidt tid på egen hånd, hvorefter turen ender ved "Afrodites fødested" inden vi kører tilbage til Pafos.

  • Jysk Fynske Medier P / S
    Bugattivej 8
    7100 Vejle
  • CVR: 36503335