For full functionality of this site it is necessary to enable JavaScript. Here are the instructions how to enable JavaScript in your web browser .

loading

  • RejserFlodcruise på Donau, 05.07.19 - 13.07.19

Rejser

Flodcruise på Donau, 05.07.19 - 13.07.19inkl. fly, helpension ombord m.m.

Glæd dig til et eventyrligt flodcruise på Donau. Vi kommer til at passerer de smukkeste landskaber og hyggeligste byer.

05.07.19 - 13.07.19
Pris Fra 10.995 kr.
Gebyr + 0 Kr.

Beskrivelse

Program

Dag 1 
Når vi ankommer til lufthavnen i Frankfurt, bliver vi hentet og transporteret til skibet i Mainz. Her vil der være velkomstdrinks og præsentation af kaptajnen og besætningen. Eftermiddagen og aftenen kan bruges på at udforske Mainz, der står for den berømte treenighed af romersk domkirke, Gutenbergs bogtrykkerkunst og det rhinske karneval. Derudover er byen præget af en skøn vinkultur og en 2000 år gammel historie, som indbyggerne er meget stolte af.  

Dag 2 
Formiddagen tilbringes i Mainz, hvor der er mulighed for at udforske byen på egen hånd, eller tilkøbe en guidet byrundtur, hvor man bl.a. besøger Gutenberg museum, hvor der er rig mulighed for at få et indblik i bogtrykkerkunsten, også kaldet den sorte kunst, som blev opfundet i Mainz af Johannes Gensfleisch, kaldet Gutenberg. Kl. 13.00 sejler vi videre mod Strasbourg, og resten af dagen og aftenen tilbringes derfor på skibet, hvor er der rig mulighed for at udforske skibets mange faciliteter eller deltage i de mange aktiviteter, som skibet tilbyder. 

Dag 3 
Kl. 08.30 denne morgen lægger skibet til i Strasbourg, og mens du nyder en veltilberedt morgenmad i skibets restaurant, kan du gøre dig tanker om hvad dagen skal bruges på. Byens vigtigste og mest populære seværdigheder er den mægtige domkirke Notre-Dame med den flotte gotiske udsmykning og høje spir. Derudover gemmer byen også på et rigt kulturliv med masser af museer og en spændende musikscene. Gennem byens brostensbelagte gader og velholdte bindingsværkshuse løber Rhinen i små kanaler, hvilket giver en helt speciel stemning og idyl. Kl. 21.00 sejler skibet videre mod Speyer.  

Dag 4 
Skibet ankommer til Speyer kl. 13.00, og formiddagen kan derfor bruges på at udforske byen, der har en af Tysklands længste historier. Den charmerende bymidte har masser af hyggelige fortovscafeer og forskellige shoppingmuligheder, og byen er især kendt for sin produktion af flyvemaskiner. Interesserer du dig for teknik og maskiner, er et besøg på byens tekniske museum absolut et must, inden skibet igen sejler videre kl. 13.00. Resten af dagen tilbringes derfor på skibet, inden vi kl. 20.30 lægger til i Rüdesheim.  

Dag 5 
Vi vågner op i charmerende Rüdesheim, og formiddagen står til fri afbenyttelse. Kl. 12.30 sejler skibet fra havn, og kl. 14.00 sejler vi forbi Loreley, der er et højt klippebjerg langs Rhinen. Kl. 16.00 ankommer vi til Koblenz, der er omringet af frodige vinbjerge og smukke grønne skove og vidner om en historie, der går mange år tilbage i tiden, med vidunderlige kirker, slotte og en smuk herskabelig arkitektur. kl. 22.00 sejler skibet videre mod den tyske by Cochem.  

Dag 6
Denne morgen sejler skibet i havn i Cochem kl. 07.00, og du har i løbet af dagen mulighed for at udforske byens charmerende havnepromenade, der er et farverigt miks af gamle bindingsværkhuse, hyggelige fortovsrestauranter og små butikker med lokale produkter. Kl. 19.00 går turen videre mod Köln, og du kan derfor nyde en veltilberedt middag på skibet.  

Dag 7
Kl. 07.00 denne morgen lægger skibet til i Köln, der er kendt for at være den perfekte kombination af idyl og storbycharme med smuk arkitektur, skøn gastronomi og masser af shoppingmuligheder. Byen er derudover et anerkendt kulturelt centrum med et væld af museer og gallerier, som huser udstillinger om alt lige fra byens historie til moderne kunst. Kl. 13.00 sejler skibet videre, og resten af dagen kan du derfor nyde og gøre brug af nogle af de mange forskellige faciliteter og aktiviteter, som skibet tilbyder. Om aftenen er der gallamiddag med kaptajnen.  

Dag 8
Vi ankommer til Amsterdam kl. 07.00, og hele dagen tilbringes derfor i den skønne by, der bl.a. byder på spændende arkitektur, usammenlignelig charme og et både rigt og kulørt kulturliv. Amsterdam er andet og mere end træsko, tulipaner, kanaler og Cannabis, og når du går rundt i byen, er det svært ikke at lade sig betage af de charmerende og gamle kanalkvarterer. Ønsker du at se byen fra de mange kanaler, kan der tilkøbes havnerundfart ombord på skibet, ønsker du at bruge dagen på egen hånd er der rig mulighed for dette.  

Dag 9 
I dag tjekker vi ud fra skibet, og turen går hjemad mod København.  


Skibsnavn: River Navigator
Rederi: Cruiseaway 

River Navigator 

Cruiseaways flodkrydstogtskib River Navigator blev oprindeligt bygget i 2002, men er blevet renoveret i 2013. River Navigator danner den perfekte ramme for de spændende krydstogter på Donau-floden, hvor du passerer de smukkeste landskaber og hyggeligste byer. 

Pladsen på de 4 dæk er optimalt udnyttet til dejlige fællesområder og velindrettede kahytter. Ombord finder man 65 kahytter og suiter af forskellig karakter og størrelse, alle udvendige med vindue og eget bad og toilet, hårtørrer, aircondition, skriveplads, TV og sikkerhedsboks. 

Faciliteterne ombord byder på en restaurant, et bibliotek, et fitnessrum samt mulighed for gratis Wi-Fi, når forbindelsen tillader det. I skibets lille butik kan der købes postkort, souvenirs fra skibet samt personlige fornødenheder som tandbørste m.m. På soldækket er der solstole og rygeområde. I receptionen kan der købes vand før udflugterne, ligesom der udleveres kort over anløbsbyerne efter behov. 

OBS: Vær opmærksom på, at det kan være nødvendigt at flere skibe ligger uden på hinanden, så man skal gå fra skib til skib for at komme i land. Tekniske data: 130 passagerer. 40 besætningsmedlemmer. Skibet er 110 meter langt.  

Fysiske krav til rejsen
Er du dårligt gående, sidder i kørestol eller på anden måde bevægelseshæmmet, bedes du kontakte os inden bestilling af dit krydstogt, så vi kan rådgive dig bedst muligt i forhold til rejsen. Der kan være trapper og længere gåafstande i luft- og skibshavne, ligesom der kan være ramper og sejlads med tenderbåde når du skal til/fra skibet og i land. Derfor er det vigtigt du oplyser os, såfremt du har nogle særlige behov, der skal tages højde for. 


  • Jysk Fynske Medier P / S
    Bugattivej 8
    7100 Vejle
  • CVR: 36503335