For full functionality of this site it is necessary to enable JavaScript. Here are the instructions how to enable JavaScript in your web browser .

loading

  • RejserFlodcruise på Seinen, 19.06.19 – 26.06.19

Rejser

Flodcruise på Seinen, 19.06.19 – 26.06.19inkl. fly, helpension ombord m.m.

Glæd dig til charmerende landsbyer og fransk bondestil i Normandiet, livet ombord på det elegante m/s Amadeus Diamond og fransk kultur, kunst og gastronomi

19.06.19 - 26.06.19
Pris Fra 9.995 kr.
Gebyr + 0 Kr.

Beskrivelse

Oplev Frankrigs kultur, historie og grønne rigdomme

De grønne omgivelser og traditionelle landsbyer i Nordfrankrig charmerer sig ind på enhver rejsende, og denne stemningsfulde sejlads på Seinen er ingen undtagelse.
Mens skibet m/s Amadeus Diamond sejler forbi de smukke landskaber langs Seinen med alt fra storbystemning til landlig idyl, kan du læne dig tilbage og nyde udsigten. Rejsen kombinerer storbycharme i Paris med historiske mindesmærker fra Anden Verdenskrig til verdensberømt kunst og smukke slotte – alt sammen indhyllet i fransk bondestemning og landlig idyl.
Se frem til Eiffeltårnet, små fortovscaféer og Notre Dame i Paris og til rå klipper, charmerende landsbyer og bindingsværkshuse i Normandiet.
Er du historieinteresseret, anbefaler vi også varmt udflugten ved krigsgravene på D-dagsstranden i Normandiet (tilkøb).
Intet Frankrig uden kunst og kultur, og du kan naturligvis også se frem til at komme tæt på de verdensberømte kunstnere Monet, Van Gogh og Courbet, der fandt inspiration i disse smukke omgivelser.

Dag 1 
Denne eftermiddag er der ombordstigning på skibet og tid til at finde sig til rette i kahytten. Om aftenen er der velkomst-cocktail efterfulgt af en velkomstmiddag.

Dag 2 
Ankomst i Conflans, hvor floderne Oise og Seinen løber sammen. Besøg i landsbyen Auvers-sur-Oise, der har inspireret mange af de berømte impressionister, såsom Cezanne, Pissarro og Daubigny. En af de mest berømte er Vincent van Gogh, hvis gravsted også ligger her. Besøg ”Auberge Ravoux”, hvor Van Gogh boede i et meget simpelt og lille loftsværelse med et tagvindue som eneste lys. Inspireret af landsbyens maleriske omgivelser og dens indbyggere malede Van Gogh tæt ved 80 malerier i Auvers-sur-Oise.

Dag 3 
Om morgenen ankommer vi i Rouen, ofte kaldet museumsbyen. Hvis du holder af museer, så besøg en af de mange kunst-, historie- og antikvitetsmuseer, der ligger spredt over hele byen. Besøg katedralen, der inspirerede Claude Monet samt den moderne Jeanne d’Arc-kirke med de fantastiske glasmosaikvinduer fra det 16. århundrede. Se ”Le Gros Horloge”, det astronomiske ur og Normandiets parlament. I Rouen finder man ligeledes ”Place du Vieux Marché”, hvor Jeanne d’Arc blev brændt på bålet. Om eftermiddagen kan du begive dig ned af den romantiske ”klosterrute” for at se adskillige kirker, slotte og klostre.

Dag 4 Til trods for, at havnen i Le Havre blev slemt ødelagt under 2. verdenskrig, blev den genopbygget og er fortsat en vigtig havneby i Normandiet. Udforsk regionens kystlinje med en gåtur på stierne langs Ètretats klippetoppe. Her er der udsigt over stejle kridtklipper med imponerende nåleagtige formationer, der har inspireret mange kendte kunstnere. Tæt ved ligger byen Honfleur, hvor Seinen møder Atlanterhavet. Denne havneby anses for at være juvelen på Côte Fleurie (Blomsterkysten), og er et dejligt sted at tilbringe eftermiddagen.

Dag 5 
Besøg store monumenter fra den nyere historie – oplev bl.a. en af Normandiets fem D-dags landgangsstrande. Se klippefremspringet ”Pointe de Hoc” på Omahastranden, den amerikanske militærkirkegård i Colleville og resterne af den kunstige havn i Arromanches. Er du til livet uden for byerne, kan det anbefales at udforske Normandiets landlige charme. Besøg de historiske byer Caen og Bayeux og gå i Vilhelm Erobrerens, hertugen af Normandiet, og efterfølgende kongen af Englands fodspor. Nyd også den lækre calvados og den berømte ost fra Pont l’Évêque.

Dag 6 
I dag kaster vi anker i den lille landsby, Les Andelys, der ligger i skyggen af middelalderslottet Chateau Gaillard. Slap af i byen eller tag på eventyr til nærliggende Giverny, hjemsted for impressionisten Claude Monet indtil hans død i 1926. De smukke omgivelser og den frodige
flora gav inspiration til nogle af hans mest berømte værker. Tilbage på skibet i Vernon spiser vi frokost og afrunder vores oplevelser i Normandiet og sejler videre til Paris med mulighed for et besøg på det spektakulære slot Versailles. Slottet var oprindeligt en lille jagthytte, men blev udvidet til sin nuværende størrelse af ”solkongen” Louis XIV, og er i dag et af de største slotte i Europa. Tilbage ombord skal vi nyde kaptajnens gallamiddag – en dejlig afslutning på en begivenhedsrig dag.

Dag 7 
Tidligt om morgenen siger vi endnu en gang ”Bien venue” til den franske hovedstad. Vi skal udforske alle de kendte seværdigheder, såsom Notre Dame,  Eiffeltårnet og den livlige Champs-Élysées. Et andet interessant område at udforske er det gamle kunstnerkvarter Montmartre og kirken Sacré-Coeur, der ligger på den højeste bakke i det nordlige Paris. Nyd den sidste aften på skibet eller på gaderne i byernes by, Paris, og oplev den smukt oplyste metropol i al sin storslåethed.

Dag 8 
Om morgenen er det tid til, at vi skal tage afsked med skibets personale og køre i lufthavnen for at tage flyet retur til Danmark.

Skibsnavn: Amadeus Diamond

Rederi: Lüftner

MS Amadeus Diamond 

MS Amadeus Diamond sejler på de europæiske floder. 

Dette smukke flodkrydstogtskib fra år 2009 er 110 meter langt og har en kapacitet til 146 gæster og en besætning på omkring 40 personer. En rejse med MS Amadeus Diamond er som et ophold på et flydende luksushotel, her er kvalitet, service og komfort i højsædet i alle 62 kahytter samt 12 suiter. 

OBS: 
Vær opmærksom på, at det kan være nødvendigt at flere skibe ligger uden på hinanden, så man skal gå fra skib til skib for at komme i land. 

Fysiske krav til rejsen 
Er du dårligt gående, sidder i kørestol eller på anden måde bevægelseshæmmet, bedes du kontakte os inden bestilling af dit krydstogt, så vi kan rådgive dig bedst muligt i forhold til rejsen. Der kan være trapper og længere gåafstande i luft- og skibshavne, ligesom der kan være ramper og sejlads med tenderbåde når du skal til/fra skibet og i land. Derfor er det vigtigt, du oplyser os, såfremt du har nogle særlige behov, der skal tages højde for.

  • Jysk Fynske Medier P / S
    Bugattivej 8
    7100 Vejle
  • CVR: 36503335