For full functionality of this site it is necessary to enable JavaScript. Here are the instructions how to enable JavaScript in your web browser .

loading

  • RejserHindsgavl Slot

Rejser

Hindsgavl Slot4-retters menu, ophold m.m.

Nyd et par dejlige dage på det idylliske Hindsgavl Slot på Fyn. Her får du historie og autentisk atmosfære i fantastiske rammer – og oplevelsen toppes op med en smagfuld 4-retters menu i Restaurant Louise. Glæd dig til masser af afslapning og forkælelse, når Hindsgavl Slot inviterer inden for.

Ankomstdato 18.05.19 og 28.06.19.

Pris Prisen er pr. person i delt dobbeltværelse og inklusiv: 1 x eftermiddagskaffe og kage, 1 x guidet gåtur i Hindsgavl Dyrepark (kun på lørdage), 1 x velkomstdrink i Restaurant Louise, 1 x 4-retters menu baseret på årstidens råvarer i Restaurant Louise, 1 x aftenkaffe med sødt, 1 x overnatning inkl. morgenbuffet samt gratis kaffe på værelset under hele opholdet.

Bemærk Tillæg for enkelt værelse: 255 kr.

Pris Fra 1.140 kr.
Gebyr + 0 Kr.

Beskrivelse

Hindsgavl Slot


På Fyn ligger Hindsgavl Slot - et ægte, historisk ét med spøgelser, atmosfære og smukke naturomgivelser. Det er svært ikke at blive betaget, når man færdes på og omkring Hindsgavl Slot. Det sagnomspundne slot rummer en lang og spændende historie, og at træde indenfor er som at være med i et eventyr, hvor historien stadig emmer i hver en krog. Dette skønne ophold på Hindsgavl Slot er for dem, der sætter pris på høj kvalitet, romantik og ekstra meget forkælelse!


Aktiviteter


Hindsgavl Slot ligger ved Middelfart på Fyn, og i nærområdet kan de især prale af at have en masse naturoplevelser. Lige op til slottet finder du Hindsgavl Dyrehave, som er den perfekte destination til en frisk gåtur. Du kan være heldig både at se krondyr og dådyr – og ellers der smuk skov, vandhuller og skrænter.


Bemærk


Small Danish Hotels er teknisk arrangør Din booking er først bekræftet, når du har modtaget bekræftelse på mail fra Small Danish Hotels


Der tages forbehold for trykfejl og udsolgte datoer Alle oplyste tidspunkter er vejledende. Vi tager forbehold for, at der kan ske uforudsete ting.

  • Jysk Fynske Medier P / S
    Bugattivej 8
    7100 Vejle
  • CVR: 36503335