For full functionality of this site it is necessary to enable JavaScript. Here are the instructions how to enable JavaScript in your web browser .

loading

  • RejserKreta i juni

Rejser

Kreta i juniOplev den græske stemning

Brug sommerferien på den skønne græske ø, hvor der er rig mulighed for at koble af fra hverdagen, slappe af ved poolen og gå på opdagelse i by og natur.

09.06.2019 - 16.06.2019
Pris Fra 5.999 kr.
Gebyr + 0 Kr.

Beskrivelse

Kreta er Grækenlands største ø og har i mange år været blandt danskernes foretrukne rejsemål. Øen er ikke større end man sagtens kan nå at opleve en stor del af øen på en uges ferie. Blandt særligt populære turistattraktioner kan nævnes Samariakløften, der er Europas længste kløft. Kreta er ligeledes kendt for øens mange flotte sandstrande heriblandt den særlige strand ved navn Elafonissi, der er Kretas svar på Maldiverne.

Program

Du kan glæde dig til en fantastisk ferie på den hyggelige græske ø Kreta. Her er der rig mulighed for at komme helt ned i gear og slappe af ved lejlighedshotellets skønne pool og afslapningsområde. Har du mod på spændende oplevelser i naturen findes et hav af gode udflugtsmål rundt om på øen heriblandt den lyserøde strand Elafonissi og Europas længste kløft ved navn Samariakløften. Du bestemmer helt selv, hvordan feries skal disponeres. I løbet af ferien har du dog mulighed for at tage med på to planlagte udflugter, der er inkluderet i rejsen.

  • Jysk Fynske Medier P / S
    Bugattivej 8
    7100 Vejle
  • CVR: 36503335