For full functionality of this site it is necessary to enable JavaScript. Here are the instructions how to enable JavaScript in your web browser .

loading

    Salget er lukket

  • RejserNorge Cruise

Rejser

Norge CruiseOplev Bergen, Geilo og Oslo

Tag med på en fantastisk rejse gennem smukke landskaber og stemningsfulde byer. Med kursen sat mod Danmarks smukke naboland er der garanti for unikke oplevelser og gode minder. Glæd dig til at opleve Norges majestætiske fjelde, dybe fjorde og ikke mindst ”Verdens smukkeste togrejse”, når turen går fra Stavanger mod Bergen, Geilo og hovedstaden Oslo. Det bliver en uforglemmelig rejse der også giver tid til fordybning, afslapning og dejlig forplejning.

Dato Den 21.08.2019 – 26.08.2019. Se tidspunkter og opsamlingssteder under ”Beskrivelse”.

Pris Prisen er pr. person i delt dobbeltværelse og inklusiv Buskørsel, rejseleder, færgeoverfart Hirtshals-Bergen m/kahyt ombord, hotelophold i Bergen, Geilo og Oslo, 1/2 pension startende med aftensmad første dag og sluttende med morgenmad turens sidste dag, tur med Fløibanen, tur med Bergensbanen, tur med Flåmbanen, færgeoverfart Langesund-Hirtshals samt bidrag til Rejsegarantifonden.

Tillæg for enkeltværelse er 2.100 kr.

Bemærk Vi gør opmærksom på, at der ved køb af denne rejse er særlige betingelser. Du skal efter køb bekræfte reservationen hos De Graa Busser på 86 39 43 66 eller info@degraabusser.dk. Det skal ske senest 48 timer efter købet af værdibevis. Husk at oplyse at du er fordelsklub kunde, dit ordrenummer og tilhørende unikke billetnummer samt navnene på alle rejsende i henhold til jeres pas. Se mere under "Beskrivelse".

21.08.2019
Pris Fra 8.299 kr.
Gebyr + 0 Kr.

Beskrivelse

Danmarks smukke naboland


Besøger man Danmarks naboland mod nord støder man hurtigt på landets fantastiske natur, der byder på store majestætiske fjelde og spejlblanke dybe fjorde. Den norske natur er noget for sig selv – og der er utallige måder, man kan opleve og udforske naturen på. På denne fantastiske rejse skal vi blandt andet på en uforglemmelig smuk sejltur fra Stavanger mod Bergen – og hvad der betragtes som ”Verdens smukkeste togrejse” fra Flåm til Myrdal.


Program


Dag 1


Efter endt opsamling fortsætter vi nordpå til Hirtshals, hvor vi kl. 19.00 går ombord på Fjordlines moderne og dejlige skib - MS Stavangerfjord. Vi sejler fra Hirtshals til Stavanger. Efter afsejling fra Hirtshals nyder vi en lækker buffet, bestående af mange lune og kolde retter. Til maden er der gratis øl-vin-vand og kaffe. Overnatning foregår i kahytter ombord på skibet.


Dag 2


Næste morgen kl. 07.00 anløber vi Stavanger. Skibet ligger i havn ca. 45 minutter, inden en ubeskrivelig smuk sejltur venter os langs Norges vestkyst. Mens vi sejler nyder vi den lækre morgenbuffet, og har hele tiden udsyn til majestætiske fjelde, dybe fjorde og den smukke skærgård. Over middag ankommer vi til Bergen, hvorefter vi kører til vort hotel Zander K. Om aftenen nyder vi middagen i hotellets restaurant.


Dag 3


På turens tredje dag skal vi udforske Bergen, der er Norges 2. største by. Den 900 år gamle by ligger smukt omgivet af syv fjelde. Byen byder på et væld af spisesteder, værtshuse, håndværksbutikker, fiskemarked og historiske museer. Vi kører en rundtur i bussen, inden vi over middag skal med den kendte turistattraktion Fløibanen. Kabelbanen tager os med op i 320 meters højde, hvor vi skal nyde synet af den smukke udsigt ud over Bergen. Om aftenen kan vi igen se frem til en velsmagende middag samt overnatning på det dejlige Hotel Zander K.


Dag 4


Efter 2 nætter i Bergen, sætter vi os til rette i bussen og kører via Dale – Vossvangen, op over fjeldene, via Aurlandsvangen til Flåm. Her gør vi ophold i den utroligt smukt beliggende by. Byen ligger helt inderst i fjorden omgivet af enorme fjelde. Midt på eftermiddagen stiger vi ombord på Flåmsbanen. Turen betragtes som ”Verdens smukkeste togrejse”, og denne bringer os fra Flåm op til Myrdal station, der er beliggende 900 meter over havet. Herfra går turen med Bergensbanen ind over den imponerende Hardangervidda. Ved aftenstid når toget Geilo. Her indlogerer vi os på det flotte 4 stjernede hotel Bardøla, smukt beliggende i vintersportsbyen Geilo.


Dag 5


Næste dag kører vi mod syd. Vi besøger Hønefoss og fortsætter mod Oslo. Undervejs passerer vi øen Utøya, hvor Anders Breivik dræbte 67 personer ved massakren i juli 2011. Midt på eftermiddagen når vi Norges hovedstad Oslo. Vi besøger skihopbakken Holmenkollen – inden vi kører helt ned til centrum af Oslo. Her indlogerer vi os på det dejlige Scandic Oslo City, der er centralt beliggende lige ved Domkirken og Operahuset. Om aftenen går vi en tur i Oslo centrum, hvor vi blandt andet ser det smukke rådhus, Kongeslottet, Karl Johan Gate, Stortinget og meget mere.


Dag 6


Turens sidste dag starter efter morgenmaden. Vi kører til Oslos berømte Opera, hvorefter vi fortsætter til Langesund. Fra Langesund sejler vi med kursen sat mod Hirtshals. Vi rammer Midtjylland midt på aftenen.


Opsamlingssteder


Afgang


Kolding Rutebilsstation kl. 12.45


Vejle Borgvold ved Banegården kl. 13.30


Horsens Banegård kl. 14.15


Skanderborg Banegård kl. 15.00


Musikhuset Aarhus kl. 15.45


Randers, Jernbanegade (p-plads over for Rema 1000 kl. 16.30


Hjemkomst


Randers, Jernbanegade (p-plads over for Rema 1000 kl. 21.00


Musikhuset Aarhus kl. 21.45


Skanderborg Banegård kl. 22.15


Horsens Banegård kl. 23.00


Vejle Borgvold ved Banegården kl. 23.45


Kolding Rutebilsstation kl. 00.30


Hoteller


På denne fantastiske rejse rundt i Norges smukke byer og natur foregår indlogering på tre udvalgte hoteller. Første hotel er Zander K. Hotel Zander K er et godt 3-stjernet hotel beliggende i centrum af Bergen. Herfra er der kun få minutters gang til den smukke havn, Bryggen og meget mere. Alle værelser er med bad-toilet, køleskab, gratis Wi-Fi, kaffe og the faciliteter m.v. Ud over hotellet i Bergen står det flotte 4-stjernede Bardøla Højfjellshotel klar flotte 4 stjernede hotel Bardøla, smukt beliggende i vintersportsbyen Geilo. Turens sidste hotel er det 3-stjernede Scandic Oslo City, der ligger i centrum af Oslo.


Særlige Betingelser


Værdibeviset udløber 01.07.2019. Jysk Fynske Mediers Fordelsklubber er alene formidler af dette tilbud Reservation skal ske til De Graa Busser på 86 39 43 66 eller info@degraabusser.dk senest 48 timer efter købet af værdibevis. Husk at oplyse at du er fordelsklub kunde, dit ordrenummer og tilhørende unikke billetnummer samt navnene på alle rejsende i henhold til jeres pas.


Bemærk


De graa busser er teknisk arrangør. De graa busser A/S med CVR-nr. 35030395 og reg. nr. 2443 i Rejsegarantifonden er rejseudbyder. Minimum deltagere er 25 personer. Alle oplyste tidspunkter er vejledende. Vi tager forbehold for, at der kan ske uforudsete ting. Har du spørgsmål til rejsen så kontakte de graa busser på tlf. 86 39 43 66. Ved fejl eller mangler på destinationen skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til fordelsklubben på laeserbonus@jfmedier.dk hvor det fremgår, hvem der er klaget til på destinationen. Følges proceduren ikke, og modtager klubberne først en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være muligt.

  • Jysk Fynske Medier P / S
    Bugattivej 8
    7100 Vejle
  • CVR: 36503335