For full functionality of this site it is necessary to enable JavaScript. Here are the instructions how to enable JavaScript in your web browser .

loading

  • RejserSlotsophold: Nordtyskland

Rejser

Slotsophold: Nordtyskland3 overnatninger, morgenmad m.m

Glæd dig 4 skønne dage i Nordtyskland på det 4-stjernede slotshotel Gross Plasten. Med en beliggenhed i Nationalpark Müritz ligger det yndige barokpalæ, som indbyder til afslapning og idyl i naturskønne omgivelser. Første aften kan du se frem til en velsmagende 3-retters middag med velkomstdrink, og hver morgen venter der en lækker morgenmadsbuffet.

Ankomstdato 18.04.19: 1.899 kr., 22.04.19: 1.899 kr., 16.05.19: 1.999 kr., 14.06.19: 1.899 kr., 04.07.19: 1.999 kr.

Pris Prisen er pr. person i delt dobbeltværelse og er inklusiv: 3 overnatninger, 3 x morgenbuffet, Velkomstcocktail og 3-retters middag på ankomstdagen, 1 flaske vin på værelset ved ankomst og 10 % greenfeerabat på Golfclub Fleesensee.

Prisen inkluderer ikke: Ekspeditionsgebyr 99 kr. Afbestillingsforsikring kan tilkøbes.

Pris Fra 1.899 kr.
Gebyr + 0 Kr.

Beskrivelse

Glæd dig 4 skønne dage i Nordtyskland


Et vaskeægte slotsophold under lysekronerne på det yndige, sartgule barokpalæ, Gross Plasten, kan enhver trænge til. Glæd dig til en historisk og intim atmosfære, knirkende trapper, plys og prismer for alle pengene - og så ligger denne lille perle midt i Nationalpark Müritz, der er en af Nordtysklands meget populære naturområder. Slottet er fyldt med originalitet og hyggelige kroge, lige fra de højloftede sale og pianobarens kaminild til wellnessafdelingen med swimmingpool og boblebad. Og når I sidder over morgenmaden og nyder udsigten til slotsparken og den blå sø Klein Plastener, så går det hele op i en højere enhed.


Oplevelser i nærområdet


I området Mecklenburg-Vorpommern er der masser af spændende oplevelser og seværdigheder. Og i baghaven finder du Nationalpark Müritz, som hvert år tiltrækker masser af gæster, som gerne vil vandre eller cykle.


Hotel


Gross Plasten


Bemærk


Teknisk arrangør er Happydays.


Telefon 70203448 eller www.happydays.nu.


Alle oplyste tidspunkter er vejledende. Vi tager forbehold for, at der kan ske uforudsete ting.


Forbehold for tryk- og prisfejl samt udsolgt.

  • Jysk Fynske Medier P / S
    Bugattivej 8
    7100 Vejle
  • CVR: 36503335