For full functionality of this site it is necessary to enable JavaScript. Here are the instructions how to enable JavaScript in your web browser .

loading

  • Teater & RevySønderborg Sommer Revy

Teater & Revy

Sønderborg Sommer RevyMasser af grin i juni

Gør juni meget sjovere! Sønderborg Sommer Revy er én af Danmarks største og bedste revyer, som er kendt for at levere skarp og underholdende satire. Temaet er i år nyheder og fake news - og begge emner kommer under kærlig behandling af det top-tunede revyhold. Glæd til en aften spækket med overraskelser og latter.

Dato 05.06.19, 07.06.19 og 13.06.19 kl. 20.00.

Pris Abonnent 295 kr. + 15 kr. gebyr. // Ikke-abonnent 415 kr. + 15 kr. gebyr.

Bemærk Efter køb af billet på nembillet vil du modtage en ny mail med billetter. I mailen modtager du med nummer på siddeplads og mere info.Pris Fra 295 kr.
Gebyr + 15 kr.

Beskrivelse

Sidste nyt fra latterfronten


En af Danmarks største og bedste revyer er klar med et nyt show i 2019. Denne gang tages alverdens nyheder og fake news under kærlig behandling, når det stjernespækkede toptunerede revyhold igen står på scenen. I 2019 består holdet af Lone Rødbroe, Jeanne Boel, Tom Jensen, Bjarne Antonisen, John Batz og selvfølgelig kapelmester Thomas Pakula. Glæd dig til en fantastisk revy med masser af gode grin, skarp satire, præcise parodier og masser af svingende musik.


Program


Glæd dig til en aften fyldt med latter og sjove parodier til Sønderborg Sommer Revy 2019. 


Bemærk


Teknisk arrangør er Jysk Fynske Mediers Fordelsklubber.


Efter bestilling vil du via mail få tilsendt dine billetter. I mailen modtager du med nummer på siddeplads og mere info.

  • Jysk Fynske Medier P / S
    Bugattivej 8
    7100 Vejle
  • CVR: 36503335