For full functionality of this site it is necessary to enable JavaScript. Here are the instructions how to enable JavaScript in your web browser .

loading

  • RejserOplev Thailand

  • RejserOplev Thailand

  • RejserOplev Thailand

  • RejserOplev Thailand

  • RejserOplev Thailand

  • RejserOplev Thailand

  • RejserOplev Thailand

  • RejserOplev Thailand

  • RejserOplev Thailand

Rejser

Oplev Thailandinkl. fly, oplevelser m.m.

Nu har du mulighed for at opleve et af Asiens absolut smukkeste lande. Tag med på denne fantastiske tur hvor vi skal opleve alt fra store farverige buddhistiske templer til kilometerlange kridhvide sandstrande. Denne kombinerede storby- og badeferie vil give dig ferieminder for livet.

Dato 08.11.19 – 22.11.19 og 22.11.19 - 06.12.19. Afrejse fra Billund Lufthavn via Helsinki.

Pris Delt lejlighed: 10.498 kr.

Prisen er pr. person i delt lejlighed og er inklusive: Flyrejse fra Billund med FinnAir til Bangkok via Helsinki tur/retur, 2 nætters indkvartering på Bossotel Inn Bangkok, 10 nætters indkvartering på Novotel Hua Hin Cha Am, Morgenmad, Transfer til/fra lufthavn samt mellem Bangkok og Hua Hin, Tuk Tuk-tur rundt i Bangkok, Velkomstmiddag i Bangkok Riva Arun el.lign., Udflugt i Hua Hin til Kui Buri og de vilde elefanter, Udflugt i Hua Hin, snorkeltur til Koh Talu, Afskedsmiddag i Hua Hin, Dansktalende rejseleder.

Tilkøb afbestillingsforsikring 399 kr., årsrejseforsikring 709 kr., udflugter (som ikke er angivet under ”inkluderet”). Ønsker du at tilkøbe enkeltværelse skal du kontakte Bravo Tours direkte.

Bemærk Vi gør opmærksom på, at der ved køb af denne rejse er særlige betingelser. Du skal efter køb bekræfte reservationen hos Bravo Tours på tlf: 70 10 10 77 eller mail: laeserrejser@bravotours.dk Det skal ske senest 48 timer efter købet af værdibevis. Husk at oplyse at du er fordelsklub kunde, dit ordrenummer og tilhørende unikke billetnummer samt navnene på alle rejsende i henhold til jeres pas. Se mere under særlige betingelser under "Beskrivelse".

Pris Fra 10.498 kr.
Gebyr + 0 Kr.

Beskrivelse

Udforsk den thailandske kultur


Tag med på denne skønne rejse og få minder for livet. Vi har skræddersyet denne rejse, for at give dig de bedste oplevelser i den pulserende storby Bangkok og den smukke ferieby Hua Hin. Det er ikke uden grund, at Thailand er en af de mest populære destinationer for danskerne. Det storslåede asiatiske land byder på et hav af unikke oplevelser med sine mageløse templer, mægtige floder, lokale markeder og verdenskendte bounty strande. 


Bangkok, som er en af de mest besøgte byer i verden, byder på eksklusive skybarer og et væld af kulturelle seværdigheder. Det er en by hvor det moderne bryder med det lokale og mere traditionelle Thailand. 


I ferieparadiset Hua Hin finder du en herlig blanding af alt det bedste. Her finder du dejlige strande, smuk natur, utrolig gæstfrihed og ikke mindst muligheden for store oplevelser. Vi er ikke i tvivl – dette er en unik ferie for dig, som ønsker en kombination af både storbyferie og badeferie. 


På denne rejse har vi sammensat de bedste oplevelser til dig og inkluderet dem i ferien, så du får alle de fantastiske indtryk fra Thailand med hjem. Vi skal b.la. køre i Tuk Tuk gennem Bangkoks livlige gader og nyde et udsøgt autentisk måltid fra det lækre thailandske køkken med udsigt til templerne. Derudover skal vi skal opleve vilde elefanter, som bor tæt på Hua Hin. Livet under den thailandske overflade er bestemt ikke noget du må glip af, så derfor skal vi selvfølgelig også på en smuk snorkeltur, hvor du med garanti vil opleve mange farverige fisk og koraler. 


Denne rejse er ideel for alle aldre, og danner de perfekte rammer for den bedste ferie. Dette gælder uanset om man rejser alene, som par eller som familie. Alt der praktiske er selvfølgelige arrangeret og inkluderet – alt fra hoteller, transfers og dansktalende rejseleder. Derudover er der garanti for godt selskab med de andre danskere fra Bravo Tours, ligesom der er flere måltider og udflugter inkluderet på rejsen.


Hvis du ønsker en ferie med det bedste af bedste, så tag med på denne drømmerejse. Her skal du opleve det allerbedste, som Bangkok og Hua Hin byder på!


Dag 1 – Afrejse mod Bangkok


Her begynder dit nye eventyr. Vi sætter kursen mod østen og Thailand med et af verdens bedste flyselskaber: FinnAir. På flyrejsen bliver der både serveret mad og drikke. Derudover vil der være mulighed for underholdning hele vejen. 


Dag 2 – Velkommen til Bangkok


Vi ankommer til Bangkok Lufthavn, hvor vi bliver mødt af vores dansktalende rejseleder. Herefter kører vi sammen mod vores hyggelige hotel i centrum af byen: Hotel Bossotel. Det skønne hotel har den ideelle placering tæt på alle Bangkoks absolutte højdepunkter og seværdigheder. 


Når vi ankommer til hotellet, er der mulighed for at slappe af. Efter vi har hvilet os, tager vi på en herlig køretur i Thailands populære transportmiddel Tuk Tuk (inkluderet) rundt i hovedstaden. Her ser vi bl.a. Golden Mount-bjerget, hvor der er en uforglemmelig udsigt ved solnedgang i vente. Videre på vores tur besøger vi China Town, Khao San Road og Wat Pho, som om aftenen er helt fortryllende.


Vi stopper ved Riva Arun restauranten ved Chao Phraya-floden, hvor vi skal nyde en skøn velkomstmiddag (inkluderet). Maden er selvfølgelig lokal, så vi starter ferien på rette vis. Den thailandske mad smager himmelsk, og den fantastiske udsigt til de fortryllende, belyste templer og spir er prikken over i’et. Vores første aften i Bangkok kunne næppe være bedre.


Dag 3 – På opdagelse i hovedstaden


I dag er der mulighed for at bruge dagen på det, som du har lyst til. Gå på opdagelse på egen hånd i Bangkoks indtryksrige gader og kryds lige præcis de oplevelser af på din liste, som du drømmer om at se. Der er både store shopping centre og markeder, hvor du kan gøre en god handel. 


Bravo Tours’ dansktalende rejseleder vil selvfølgelig gerne vise flere af byen største seværdigheder frem, og der vil være mulighed for at tage med på udflugt til f.eks. det unikke tempelområde Grand Palace, som uden tvivl er et af Bangkoks største højdepunkter. Et tempelområde på 218.000 m2 omgivet af en næsten to km. lang mur, der både har huset kongen og den thailandske regering. Arkitekturen her er fortryllende smuk, og den særlige atmosfære fortæller en unik historie. Området har også den verdensberømte Smaragdbuddha, som den mest betydningsfulde statue af en Buddha i hele Thailand. Et uforglemmeligt og imponerende syn! 


Senere på aftenen arrangerer din rejseleder en tur op til den eksklusive Lebua Skybar. Den imponerende bar ligger under åben himmel på 64. etage, hvorfra du kan se hele byen. Nyd den flotte udsigt mens du får en eksotisk drink. Det må bare opleves! Skybaren ligger blot 200 meter fra vores hotel og viser uden tvivl Bangkok fra sin smukkeste og mest storslåede side. 


Dag 4 – Videre til den kongelige ferieby, Hua Hin


Ved middagstid tager vi afsked med Bangkok og tager alle vores nye indtryk med os. Vi drager sydover mod nye spændende oplevelser i den kongelige ferieby, Hua Hin. Her tjekker vi ind på vores dejlige resort, Novotel Hua Hin Cha Am, hvor vi nyder livet og får slappet af. 


Novotel Hua Hin Cha Am er et dejligt feriested, som er placeret lige udenfor Hua Hin. Der er derfor rig mulighed for at komme tæt på det lokale liv og slappe af i rolige omgivelser. Hotellet byder på mange faciliteter og du finder mange restauranter langs stranden. 


Når vi når hen på aftenen, holder vi et informationsmøde, hvor vores dansktalende rejseleder fortæller mere om de kommende dages mange, spændende oplevelser og muligheder som Hua Hin byder på. 


Dag 5 – Ren afslapning


Dagene i Hua Hin er til ren fornøjelse og oplevelser – og i dag kan du lave præcis de ting, som du ønsker. Du kan vælge at blive på hotellet, hvor du kan dase, gå en tur i fitness eller prøve det lækre spaområde (mod betaling). Hvis du ønsker at være mere aktiv, så har du rig mulighed for at tage en tur ind til Hua Hin, hvor du f.eks. kan besøge spændende seværdigheder såsom den kongelige togstation eller opleve haven ved Sofitel-hotellet, som har mange dyreformede buske i naturlig størrelse. Hvis du ikke har fået nok af de smukke templer, så kan du også bruge dagen syd for Hua Hin i tempelbyen. Her finder du også et hyggeligt og lokalt natmarked. 


Dagen er din, så du kan bruge den som du har lyst. Din rejseleder vil med garanti have mange gode forslag og flere idéer til udflugtsmuligheder, som du kan deltage på, hvis du ønsker det (ikke inkluderet).


Dag 6 – Vild elefanter


I dag skal vi på tur og kører derfor mod den subtropiske regnskov i Kui Buri Nationalpark (inkluderet). Her skal vi se nogle af de sidste vilde elefanter som lever i Thailand. 


Kui Buri er kendt for at være et af de bedste steder i Thailand, hvis man ønsker at se vilde elefanter. Når vi ankommer til regnskoven, skifter vi over til en jeep. Herfra tager vi på opdagelse i parken, hvor der bor omkring 300 elefanter. Da elefanterne lever vildt og helt naturligt, kan vi desværre ikke garantere, at vi møder dem. Dog er sandsynligheden stor. Kui Buri har nemlig store åbne arealer og mange vandhuller, hvilket øger vores chance for at se dem. Vi ved dog med sikkerhed, at vi kommer helt tæt på den flotte natur, flora og fauna. Betingelserne er ligeledes rigtig gode for, at vi møder gaur, vildsvin og næsehornsfugle på vores vej. 


Efter en smuk tur i Kui Buri, hvor vi forhåbentlig har set en masse spændende dyr, kører vi tilbage mod vores hotel. På hjemvejen møder vi helt sikkert de søde, små og energifyldte langur-aber. De er noget af det sødeste og ikke til at stå for! 


Dag 7 – På egen hånd i Hua Hin


I dag har du mulighed for at udforske Hua Hin på egen hånd. Bravo Tours’ dansktalende rejseleder har selvfølgelig mange gode forslag til, hvad du kan bruge dagen på. Du kan f.eks. tage på opdagelse til Broen over Floden Kwai. Broen er legendarisk og velomtalt, da den er bygget af krigsfanger under 2. verdenskrig, hvor Japan byggede en jernbane gennem Thailand og Burma for at komme til Indien. Det kostede desværre mange menneskeliv, og jernbanen er derfor også bedre kendt som ”Dødens Jernbane”. En rigtig spændende, men barsk oplevelse!


Dag 8 – Snorkeltur til øen Koh Talu


I dag skal vi opleve Thailands smukke og farverige undervandsliv. Vi tager på en herlig snorkeltur til øen Koh Talu (inkluderet), som ligger 2-3 timers kørsel fra Hua Hin. Når du oplever det skønne område, vil du forstå hvorfor det er så berømt. Koh Talu er nemlig kendt for sit klare vand og fantastiske koraler, hvori der lever spændende fisk. Med speedbåd tager vi på opdagelse og snorkeltur i det dejlige vand. Undervejs gør vi stop ved en lækker hvid sandstrand, hvor du har mulighed for at slappe af og nyde din frokost (inkluderet). Hvis vi er heldige, så er der også mulighed for at se havskildpadder på stranden. 


Vores dagstur til Koh Talu er en smuk og anderledes oplevelse, hvor vi kommer helt tæt på Neptuns rige.


Dag 9-13 – Nyd ferielivet i Hua Hin


De sidste par dage har du frihed til at gøre, hvad du har lyst til. Hvis du har lyst til flere udflugter eller mere afslapning, så har du mulighed for det. Du bestemmer helt selv. 


Den sidste dag tager vi på en hyggelig cykeltur sammen, for at snuse til området en sidste gang. Her suger vi alle oplevelser til os inden turen går mod Danmark. Vi runder af med en god afskedsmiddag ved stranden. En bedre slutning på en oplevelsesrig og mindeværdig ferie finder du ikke!


Dag 14 – Afrejse til Danmark


I dag forlader vi Thailand og kører mod Bangkok Lufthavn. Her flyver vi hjem til Danmark med FinnAir. Heldigvis har vi bagagen fuld af spændende og skønne oplevelser.


Dag 15 – Hjemme igen


 


Hotellerne


Hotel Bossotel – Bangkok


Novotel Hua Hin Cha Am – Hua Hin


 


Særlige betingelser


Værdibeviset udløber 1 måned inden afrejsedato.


Jysk Fynske Mediers Fordelsklubber er alene formidler af dette tilbud. Reservation skal ske til Bravo Tours på tlf: 70 10 10 77 eller mail: laeserrejser@bravotours.dk senest 48 timer efter købet af værdibevis. Husk at oplyse at du er fordelsklub kunde, dit ordrenummer og tilhørende unikke billetnummer samt navnene på alle rejsende i henhold til jeres pas. Da tilbuddet inkluderer fly, er det ikke muligt at ændre eller annullere købet.


Bemærk


Teknisk arrangør er Bravo Tours.


Minimum deltagere er 10 personer.


Alle oplyste tidspunkter er vejledende. Vi tager forbehold for, at der kan ske uforudsete ting.


Vi tager forbehold for trykfejl, prisændringer, udsolgte og aflyste arrangementer. Medbring din tilsendte billet i udprintet form.


Har du spørgsmål til rejsen så kontakte Bravo Tours på tlf. 70 10 10 77.


Ved fejl eller mangler på destinationen skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til fordelsklubben på avisfordele@jfmedier.dk hvor det fremgår, hvem der er klaget til på destinationen. Følges proceduren ikke og modtager klubberne først en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være muligt.

Error loading Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/Home/Udvalgtefordele.cshtml)