For full functionality of this site it is necessary to enable JavaScript. Here are the instructions how to enable JavaScript in your web browser .

Indlæser

  • Musik & KoncerterLis Sørensen & HUSH

  • Musik & KoncerterLis Sørensen & HUSH

Musik & Koncerter

Lis Sørensen & HUSHi Den Fynske Landsby

Få en helt særlig aften, når Lis Sørensen og HUSH går på scenen i Den Fynske Landsby. Glæd dig til at høre Lis Sørensens imponerende repertoire af fantastiske hits fra fire årtier, som Fuld af Nattens Stjerner, Tæt på Ækvator, Mine Øjne De Skal Se og mange, mange flere. Aftenen byder på mere stemning og magisk musik, når også HUSH går på scenen med Dorthes smukke og karismatiske stemme i front.

Dato 18.06.21 kl. 20.00. Den Fynske Landsby.

Pris 299 kr. + gebyr.

Normalpris er 350 kr. + gebyr.

Bemærk Dørene åbner kl. 18.30.

18.06.2021
Pris Fra 299 kr.
Gebyr + 0 Kr.

Beskrivelse

Fantastisk og magisk aften i Den Fynske Landsby


Lis Sørensen


Passionen skinner tydeligt igennem, når Lis Sørensen er på scenen. Hun har altid været en sangerinde, der skiller sig ud. Med sin varme og stærke vokal i centrum favner Lis Sørensen et stort og bredt publikum. Og efter stor succes med Toppen af Poppen samt Anne, Sanne og Lis – så er Lis Sørensen endnu engang navnet på alles læber.


 


HUSH


Duoen HUSH, bestående af forsanger Dorthe Gerlach og guitarist Michael Hartmann, brød igennem i 2004 med debutalbummet A Lifetime og skabte med ét deres helt eget ståsted på den danske musikscene i genren folk/countrypop/americana.