For full functionality of this site it is necessary to enable JavaScript. Here are the instructions how to enable JavaScript in your web browser .

Indlæser

  • NaturtureKryddersnapsetur til Endelave

  • NaturtureKryddersnapsetur til Endelave

  • NaturtureKryddersnapsetur til Endelave

  • NaturtureKryddersnapsetur til Endelave

  • NaturtureKryddersnapsetur til Endelave

Naturture

Kryddersnapsetur til EndelaveUdsolgt

Glæd dig til en oplevelsesrig dag på Endelave i kryddersnapsens tegn. Vi udforsker den hyggelige, danske ø på cykel og suger alle indtryk til os – og vejret er forhåbentlig med os, så vi kan nyde den sidste del af sommeren. Denne tur byder på spændende smagsprøver og en interessant rundvisning. En oplevelse du ikke må gå glip af, hvis bare du har den mindste interesse for snaps.

Dato 29.08.20. Kl. 09:45.

Pris Abonnent: 640 kr. + 15 kr. gebyr. Pensionist: 620 kr. + 15 kr. gebyr // Ikke-abonnent: 690 kr. + 15 kr. gebyr. Pensionist: 670 kr. + 15 kr. gebyr

Prisen er pr. person og inkluderer færgebillet, kaffe/the og rundstykke på færgen, leje af cykel, guidet rundtur og smagsprøver, pizzabuffet inkl. øl/vand på Café Havfruen, rundvisning og smagsprøver i Lægeurtehaven, snapsekit, kaffe/the og kage på færgen retur.

Bemærk Vi mødes ved færgen, der sejler fra Snaptun Havn kl. 09:45. Kom i god tid.

29.08.2020
Pris Fra 620 kr.
Gebyr + 15 kr.

Endelave

Horsens

8700

Beskrivelse

Kryddersnapsetur på cykel


Denne spændende kryddersnapsetur bliver i selskab med ø-guiden Tove Yde. Vi cykler rundt på øen og finder snapseurter i naturen og derudover får vi en rundvisning i Lægeurtehaven, hvor der her vil være særligt fokus på kryddersnaps. Vi får udleveret et snapsekit, hvorefter vi skal rundt i haven og mixe vores egne kryddersnapse. Glæd dig til en sjov og anderledes dag på en af Danmarks hyggeligste øer. 


 


Program


09:45: Færgen sejler fra Snaptun. Der vil være kaffe/the og et rundstykke på færgeturen – der er dækket op til os i salonen i færgens venstre side.


10:55: Ankomst til Endelave. Ø-guiden Tove Yde vil tage imod os på havnen, hvorefter vi får udleveret cykler. Herefter skal vi på en guidet cykeltur i øens smukke natur på jagt efter snapseurter og andre gode sager - undervejs vil der være smagsprøver. 


13:00: Pizzabuffet inkl. en øl eller vand hos Café Havfruen. 


14:00: Vi cykler til Lægeurtehaven, hvor der er rundvisning med fokus på kryddersnaps – og selvfølgelig vil der være smagsprøver undervejs. Bagefter får vi udleveret et snapsekit, hvorefter vi skal rundt i haven og samle urter og mixe vores egen kryddersnaps. 


16:05: Færgen sejler. Cyklerne afleveres på havnen, inden vi går ombord på færgen. Der vil blive serveret kaffe/the og kage på færgen – her vil der være dækket op til os i salonen i færgens højre side.

Bemærkninger

Ø-guiderne er teknisk arrangør. Medbring din tilsendte billet i udprintet form. VÆR OPMÆRKSOM PÅ, at færgebilletten er vedhæftet kvitteringsmailen. HUSK at printe og medbringe den på dagen Der skal udskrives 1 færgebillet pr. købt Endelave billet. Du skal selv sørge for transport til og fra færgen. Vi mødes ved færgen, der sejler fra Snaptun Havn kl. 09:45. Kom i god tid.