For full functionality of this site it is necessary to enable JavaScript. Here are the instructions how to enable JavaScript in your web browser .

loading

  • NaturtureUNESCO-Safari

Naturture

UNESCO-SafariInkl. guide, 2-retters middag

Glæd dig til en fantastisk naturoplevelse, når vi skal opleve Nationalpark Vadehavet og det fantastiske fugleliv, som kendetegner området. Med vores guide skal vi spotte nogle af Europas største trækfugleflokke som bl.a. Islandsk Ryle, Lille Kobbersneppe, Strandhjejle og Almindelig Ryle – så husk kikkert. Vi håber også at få øje på rovfugle som havørn og vandrefalke. Vi skal nyde en 2-retters middag, inden at vi skal opleve et af det flotteste naturfænomener i Danmark, Sort Sol.

Dato 20.09.19 kl. 14.00.

Pris Abonnent 525 kr. + 15 kr. gebyr. // Ikke-abonnent 575 kr. + 15 kr. gebyr.

Bemærk Mødested: kl. 14.00, p-pladsen overfor Schackenborg Slotskro, Slotsgaden 42, Møgeltønder, 6270 Tønder

20.09.2019
Pris Fra 525 kr.
Gebyr + 15 kr.

Beskrivelse

UNESCO-Safari – en fantastisk naturoplevelse


Elsker du den danske natur? Og vil du gerne lære mere om den? Så er denne oplevelse lige dig. Nationalpark Vadehavet kan prale af at have en spændende og alsidig natur, og på bestemte tidspunkter på året er den ekstra særlig. Du kan f.eks. opleve Europas største trækfugleflokke med bl.a. Islandsk Ryle, Lille Kobbersneppe, Strandhjejle og Almindelig Ryle. De mange vandfugle lokker også spændende rovfugle til såsom Havørn og Vandrefalken.


Derudover er Sort Sol et af Danmarks mest særprægede og flotte naturfænomener, som også kan opleves i området. 


Program


Vi besøger et af verdens vigtigste levesteder for nogle af verdens største vandfugleflokke, og turen er tilrettelagt efter at der er højvande i Vadehavet, som presser fuglene helt tæt på kysten. Det giver ekstra gode muligheder for at opleve Europas største trækfugleflokke med bl.a. Islandsk Ryle, Lille Kobbersneppe, Strandhjejle og Almindelig Ryle og høre om deres spændende, internationale liv med træk fra verdensdel til verdensdel. Når der er mange vandfugle, kan vi også forvente mange rovfugle, bl.a. havørn og vandrefalk, som vil udnytte muligheden for et måltid mad. 


Inden turen fortsætter til Danmarks største og flotteste naturoplevelse Sort Sol, serveres en 2retters Vadehavsinspireret middag på Schackenborg Slotskro i Møgeltønder. 


Sort Sol oplever vi på det tidspunkt, hvor antallet af stære forventes at være på sit højeste, måske op til 1.5 mio. 


Bemærk


Teknisk arrangør er Sort Safari®


Medbring din tilsendte billet i udprintet form. 


Husk pas, praktisk vind- og vandtæt tøj og gerne en kikkert. 


Ved tilstrækkeligt antal deltagere gennemføres turen i bus, ellers i egne biler (max. 50 km kørsel)


Mødested: kl. 14.00, p-pladsen overfor Schackenborg Slotskro, Slotsgaden 42, Møgeltønder, 6270 Tønder