For full functionality of this site it is necessary to enable JavaScript. Here are the instructions how to enable JavaScript in your web browser .

Indlæser

 • OpholdKlipper, sild og solskinsø

 • OpholdKlipper, sild og solskinsø

 • OpholdKlipper, sild og solskinsø

 • OpholdKlipper, sild og solskinsø

 • OpholdKlipper, sild og solskinsø

 • OpholdKlipper, sild og solskinsø

 • OpholdKlipper, sild og solskinsø

Ophold

Klipper, sild og solskinsøinkl. fly, overnatning, m.m.

Tag på en hyggelig 5-dages tur til solskinsøen. Bornholm er kendt for sin fantastiske og særegne natur og byder også på utallige historiske, kulturelle og kulinariske oplevelser. Turen giver dig rig mulighed for at udforske øens mange seværdigheder - både på egen hånd og på guidede ture. Glæd dig til 5 indtryksrige dage på den skønne ferieø.

Dato Se datoer og lufthavne under "Beskrivelse".

Pris Prisen er pr. person og inklusiv Fly til Rønne (Direkte) T/R, Gratis parkering i lufthavnen, Transport til og fra hotel, 4 nætter på Hotel Abildgård ***, Dobbeltværelse eller mulighed for eneværelse (tillæg), All Inklusive Light *, Velkomstmøde, Byvandring i Rønne (Halvdagstur), Den store ø tur (Heldagsudflugt med frokost + lille øl/vand), Rejseledere på Bornholm, Bornholm med fly repræsentant i afgangslufthavnen.

Bemærk, at prisen varierer - se nærmere under "Beskrivelse". Der er mulighed for tilkøb.

Særlige betingelser Vi gør opmærksom på, at der ved køb af denne rejse er særlige betingelser. Reservation skal ske til Bornholm med Fly på 61200540 dk eller www.bornholmmedfly.dk under 5 dage/bestil rejse senest 48 timer efter købet af værdibevis. Husk at oplyse at du er fordelsklub kunde, dit ordrenummer og tilhørende unikke billetnummer samt navnene på alle rejsende i henhold til jeres pas.

Pris Fra 4.950 kr.
Gebyr + 0 Kr.

Beskrivelse

Udforsk Bornholm


Den perfekte destination til en forlænget weekend findes midt ude i Østersøen og bare 1 time og 10 minutter fra Odense med fly. Solskinsøen Bornholm er kendt for øens fantastiske og særegne natur. Ud over fascinerende og smuk natur byder Bornholm på utallige historiske, kulturelle og kulinariske oplevelser. Denne 5-dages tur til Bornholm giver rig mulighed for at udforske øens mange seværdigheder – både på egen hånd og på guidede ture. Glæd dig til 5 indtryksrige dage på det skønne Bornholm. 


 


Afrejse


17.05.20 - 21.05.20, Midtjyllands Lufthavn/Karup - UDSOLGT


Pris Dobbeltværelse: 5.150 kr.


 


24.05.20 - 28.05.20, Billund Lufthavn


Pris Dobbeltværelse 5.150 kr. // Enkeltværelse 6.100 kr.


OBS! Grundet sen ankomst er der ændret dagsprogram - men samme indhold.


 


31.05.20 - 04.06-20, Sønderborg Lufthavn


Pris Dobbeltværelse 4.950 kr. // Enkeltværelse 5.925 kr.


 


09.08.20 - 13.08.20, Midtjyllands Lufthavn/Karup


Pris Dobbeltværelse 5.150 kr.


 


16.08.20 - 20.08.20 fra Odense, HCA Lufthavn - UDSOLGT


Pris Dobbeltværelse 5.150 kr. // Enkeltværelse 6.100 kr.


 


Program 


Dag 1 - Afrejse, ankomst og byvandring


Efter en mindre flyvetur og ankomst til Bornholm, tager vi afsted på en skøn byvandring i Rønne – bedre kendt som Bornholms ’hovedstad’. Vi skal blandt andet opleve de smukke gamle huse og brostensbelagte gader, mens vi suger den bornholmske stemning ind. Derudover passerer vi Danmarks ældste provinsteater og den smukke Sct. Nicolai Kirke. Efter byvandringen i Rønne vil der være indtjekning på hotellet sidst på eftermiddagen.  • Afrejse og ankomst til Bornholm.

 • Udflugt: Byvandring i Rønne.

 • Halvdagsudflugt (Inklusiv).

 • Indtjek på hotellet sidst på eftermiddagen

 • 18.00 - 21.00 Stor aftenbuffet inklusiv fri drikkevarer


 


Dag 2 - Den store ø tur


Vi starter 2. dagen ud med en dejlig morgenmadsbuffet, der kan indtages mellem 7.30 - 10.00. Herefter skal vi på heldagsudflugten ’Den store ø tur’, hvor vi skal udforske store dele af øen. Vi kommer blandt andet forbi Bornholms mest besøgte seværdighed Hammershus. Vi skal forbi Østerlars Rundkirke, hvorfra der er en flot udsigt over Bornholm fra toppen af kirken. Gudhjem, Svaneke og den gamle købmandsbutik er også destinationer på ø-turen, der rundes af med en tur til en af Danmarks bedste badestrande i Dueodde. • 7.30 - 10.00 Stor morgenmadsbuffet

 • Udflugt: 10.00 - 17.00 Den store ø tur.

 • Heldagsudflugt med frokost (Inklusiv)

 • 18.00 - 21.00 Stor aftenbuffet inklusiv fri drikkevarer


 


Dag 3 - På egen hånd 


På 3. dagen er der igen en dejlig morgenmadsbuffet, der serveres mellem 7.30 - 10.00.  • 7.30 - 10.00 Stor morgenmadsbuffet

 • 18.00 - 21.00 Stor aftenbuffet inklusiv fri drikkevarer


 


Dag 4 - På egen hånd eller trekvartdagsudflugt (Tilkøb)


Den 4. dag af turen til Bornholm starter igen med en skøn og velsmagende morgenmadsbuffet, der serveres mellem 7.30 - 10.00. Dagen giver mulighed for at udforske den skønne ø på egen hånd eller tage med på trekvartdagsudflugten. På denne tilkøbstur passerer vi blandt andet Rokkestenen og Bornholms højeste punkt. Du kan derudover se frem til en hyggelig tur i hestevogn. Trekvartdagsudflugten er oplagt til dig, der ønsker at opleve Bornholms smukke natur og dyreliv. • 7.30 - 10.00 Stor morgenmadsbuffet

 • På egen hånd eller Trekvartdagsudflugt (Tilkøb)

 • Udflugt: 10.30 - ca. 16.00, Bisonskoven, Ekkodalen, Genlydstartelet med øl eller vand og Hestevognstur i Almindingen

 • 18.00 - 21.00 Stor aftenbuffet inklusiv fri drikkevarer


 


Dag 5 - Udtjekning af hotellet og  dagen på egen hånd eller udrejseudflugt (Tilkøb)


Den 5. dag af turen til Bornholm starter igen med en skøn og velsmagende morgenmadsbuffet, der serveres mellem 7.30 - 10.00. hvorefter vi skal have tjekket ud af hotellet. Den sidste dag på solskinsøen giver dig mulighed for at udforske øens mange muligheder på egen hånd eller tage med på udflugten til granit- og stenbruddet. Du får et indblik i historien om Bornholms stenindustri og mulighed for at kigge direkte ned i granitbruddet. Efter en skøn sidste dag på Bornholm er der afgang mod Bornholms Lufthavn ca. kl. 12.00, hvorefter vi flyver tilbage til det danske fastland.  • 10.00 Udtjekning af hotellet.

 • På egen hånd. (Nyd området eller stranden)

 • Eller udflugt: Granit- og Stenbrud. Formiddagstur (Tilkøb)

 • Afgang mod Bornholms Lufthavn


 


Hotel


Hotellet ligger i idylliske omgivelser i den lille by Sandkås, og her bor I i ro og fred, få meter fra hav, sand og de smukke nordbornholmske klippepartier. Den østvendte kyst sikrer sol til de morgenduelige. Der er fri internet og udendørs pool.


Dobbeltværelserne på Hotel Abildgård ligger i ét plan på hotellets område, fordelt på 5 værelsesfløje. Værelserne har entré, minikøkken, køleskab, stue/soveværelse med skrivebord, sofa og lænestol og satellit-TV. Badeværelset er med brus og toilet, og der er føntørrer på værelserne.


 


 


Særlige betingelser


Værdibeviset udløber 2 måneder før afrejsedato.


Jysk Fynske Mediers Fordelsklubber er alene formidler af dette tilbud.


Reservation skal ske til Bornholm med Fly på 61200540 dk eller www.bornholmmedfly.dk under 5 dage/bestil rejse senest 48 timer efter købet af værdibevis. Husk at oplyse, at du er fordelsklub kunde, dit ordrenummer og tilhørende unikke billetnummer samt navnene på alle rejsende i henhold til jeres pas.


Da tilbuddet inkluderer fly, er det ikke muligt at ændre eller annullere købet. 


Ved fejl eller mangler på destinationen skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til fordelsklubben på avisfordele@jfmedier.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på destinationen. Følges proceduren ikke, og modtager klubberne først en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være muligt.


 


Bemærk


”Bornholm med Fly” er teknisk arrangør. ”Bornholm med Fly” med CVR-nr. 25836243 og reg. nr. 2810 i Rejsegarantifonden er rejseudbyder.


Max deltagere: 44.


Alle oplyste tidspunkter er vejledende. Vi tager forbehold for, at der kan ske uforudsete ting.


Kontakt til ”Bornholm med Fly”: 61200540 man-fredag kl. 09.00 – 14.00 eller www.bornholmmedfly.dk


 


Vi gør opmærksom på, at der ved køb af denne rejse er særlige betingelser. Betal rejsen her på siden. Efterfølgende kontakt Bornholm med Fly på 61200540 dk senest 48 timer efter købet af værdibevis. Husk at oplyse at du er fordelsklub kunde, dit ordrenummer og tilhørende unikke billetnummer samt navnene på alle rejsende i henhold til jeres pas.


Herefter vil du få tilsendt endeligt rejsebevis fra Bornholm-med fly.  God rejse.