Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Nærværende handelsbetingelser finder anvendelse på købsbeviser, der udbydes af Avisfordele, medmindre andet fremgår af den pågældende hjemmeside, skriftligt er aftalt eller følger af ufravigelig lovgivning. Termen ”varer” inkluderer alle former for købte ydelser herunder serviceydelser, billetter, rejser, arrangementer og lignende.

Generelle oplysninger

Avisfordele - JFM P/S

Bugattivej 8

7100 Vejle

Cvr. nr. 36503335

Tlf. 65 45 58 59

Mail: avisfordele@jfm.dk

 

Ansvarsbegrænsning

Avisfordele.dk optræder alene som mellemmand/formidler og ikke sælger. Det er samarbejdspartneren, og ikke avisfordele.dk, som leverer de varer eller tjenesteydelser, som købsbeviset giver adgang til. Avisfordele.dk forestår udelukkende købet af købsbeviser. Samarbejdspartneren er ansvarlig for aftalens opfyldelse og er din egentlige aftalepart.”

Du skal være mindst 18 år for at købe købsbeviser på avisfordele.dk. Ved bestilling af varer på Avisfordele bekræfter du, at du ideer 18 år eller derover. Derudover accepterer du samtidig Avisfordeles betingelser og politikker, herunder ophavsretlige vilkår og privatlivspolitik.

 

Bestilling

Købsbeviser bestilles online via avisfordele.dk, i en nærmere angivet periode, eller indtil samtlige udbudte købsbeviser er udsolgt. Købsbeviser, der ikke længere kan erhverves, er enten ikke synlige eller står markeret som ”Udsolgt”.

Når købet er gennemført, vil købsbeviset blive sendt pr. e-mail til den e-mailadresse, som du angiver i forbindelse med bestillingen. På ordrebekræftelsen fremgår et ordrenummer. Dette nummer skal bruges ved yderligere korrespondance med Avisfordele og leverandøren.

Hvis du indgår en særaftale med en leverandør eller på anden måde fraviger nærværende betingelser, forbeholder Avisfordele sig ret til at hæve handlen. Afsendelsen af købsbeviset sker umiddelbart efter, at betalingen er registreret på vores konto.

Købsbeviset skal enten udskrives eller fremvises digitalt og kan indløses hos den relevante samarbejdspartner indenfor den anførte tidsperiode.

Din bestilling sker online via Avisfordele, enten direkte eller via link til en leverandørs hjemmeside. Bestilling kan ikke ske ved telefonisk henvendelse, medmindre dette tydeligt fremgår på den pågældende hjemmeside.

Sådan indløser du købsbeviset

Hvordan du indløser dit købsbevis vil være beskrevet på det udvalgte arrangement.

For varer der sendes direkte fra samarbejdspartneren

Proceduren for forsendelse vil være beskrevet på det enkelte produkt. Derudover kan du læse mere under ”Forsendelsespolitik”.

Gyldighedsperiode

Købsbevisets gyldighedsperiode vil fremgå på arrangementet inden køb. Er der tale om en billet med en fast gyldighedsdato fremgår den på købsbeviset og/eller billetten

Hvis købsbevis ikke bliver indløst af køber

Hvis varen er et købsbevis, skal dette indløses indenfor gyldighedsperioden. Hvis ikke det indløses indenfor denne bortfalder muligheden for at indløse dette.

Du har ikke fortrydelsesret, når du køber billetter til sportsbegivenheder, koncerter og andre arrangementer. Du kan læse mere under ”Returpolitik”.

Hvis der er ingen ledige tider/pladser kunden kan booke

Hvis arrangementet, varen eller lignende er udsolgt, så vil du ikke kunne købe købsbevis til pågældende. Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på 65 45 58 59. Åbningstider: Hverdage mellem kl. 9-15.

Betaling og sikkerhed

Alle anførte priser er vejledende priser inkl. moms, afgifter og told.

Når din betaling er gennemført, modtager du, som nævnt ovenfor, en ordrebekræftelse pr. mail. Denne mail er din kvittering og dit bevis for, at din ordre og betaling er gennemført.

Ved betaling hos Avisfordele anvendes QuickPay Betalingssystem i forbindelse med køb af varer og betaling med kreditkort. Såvel QuickPay som Avisfordele internethandel er godkendt og certificeret af PBS.

Leveringsbetingelser

I Avisfordele er det muligt at købe Avisfordele egne produkter og produkter, hvor der er lavet en aftale med en ekstern leverandør. Afhængig af, om du køber egne produkter eller produkter fra eksterne leverandører, gælder der forskellige leveringsbetingelser, som vil fremgå på det enkelte produkt. Du kan læse mere under ”Forsendelsespolitik”.

Køb af flere købsbeviser
Når du køber flere købsbeviser på samme ordre, som fx et fysisk produkt samt billetter til en koncert, så accepterer du, at vi trækker hele beløbet på en gang. Ønsker du ikke dette, så skal du dele din bestilling op i flere ordrer.

Fortrydelsesret

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fristen løber, fra den dato du modtager købsbeviset og oplysninger om fortrydelsesretten.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde købet af købsbeviset. Du kan sende en mail til avisfordele@jfm.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Der gælder de samme regler for fortrydelse af en fysisk vare, som ved fortrydelse af købsbeviset. Fortrydelsesfristen løber dog først fra den dag, du modtager varen, hvis varen skal sendes direkte fra samarbejdspartneren, og ikke kræver indløsning af et købsbevis. Du skal også sende din vare retur til afsenderadressen, inden for 14 dage efter, du har givet meddelelse til samarbejdspartneren om, at du ønsker at udnytte fortrydelsesretten. Information om samarbejdspartneren fremgår af dit købsbevis.

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder hele eller en del af dit køb.

Efter indløsning af købsbevis

Det er ikke muligt at fortryde købet af købsbeviset, efter at købsbeviset er blevet indløst hos en af vores samarbejdspartnere, da købsbeviset dermed anses som værende brugt, og dermed ikke længere kan returneres.

Returnering af købsbeviser

Hvis du fortryder købet, skal vores kundeservice kontaktes og værdibeviset skal sendes til os pr. mail på avisfordele@jfm.dk eller skal du benytte standardfortrydelsesformularen.

Særligt for salg af tjenesteydelser:

OBS! For fortrydelsesret på tjenesteydelser vil det være aftalen mellem dig og den pågældende udbyder der er gældende, efter købsbeviset er indløst.

Du har ingen fortrydelsesret ved køb af nedenstående købsbeviser der gælder til:

 • Befordring og transport, fx flyttetransport og rejser med fly, bus tog, taxi mv.
 • Pakkerejser
 • Indkvartering, fx ophold på hotel, vandrehjem eller campingplads og leje af sommerhus, som foregår på en forudbestemt dato eller periode.
 • Forplejning, fx restaurantbesøg og levering af mad (catering), som foregår på en forudbestemt dato eller periode.
 • Rekreative fritidsaktiviteter, fx biografbesøg, teaterforestillinger, koncerter, sportsstævner mv., som foregår på en forudbestemt dato eller periode.
 • Levering af varer, som er fremstillet efter dine specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.
 • Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt.
 • Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnede til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen.
 • Levering af plomberede lyd- eller billedoptagelser eller computersoftware, som du har brudt plomberingen på,
 • Levering af digitalt indhold, f.eks. computerprogrammer, apps, spil, musik, film mv.
 • Levering af varer som ikke leveres fysisk på f.eks. CD eller DVD, hvis du forinden har accepteret at udførelsen sættes i gang og at din fortrydelsesret dermed mistes.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Særligt for køb af produkter, som sendes direkte fra samarbejdspartneren

Der gælder de samme regler for fortrydelse af en fysisk vare, som ved fortrydelse af købsbeviset. Fortrydelsesfristen løber dog først fra den dag, du modtager varen, hvis varen skal sendes direkte fra samarbejdspartneren, og ikke kræver indløsning af et købsbevis.

Du skal også sende din vare retur til afsenderadressen, inden for 14 dage efter, du har givet meddelelse til samarbejdspartneren om, at du ønsker at udnytte fortrydelsesretten. Information om samarbejdspartneren fremgår af dit købsbevis. Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give samarbejdspartneren besked.

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, medmindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Særligt vedr. billetter og rejser

Avisfordele sælger dels billetter til egne events, dels billetter til arrangementer, hvor der er en ekstern leverandør.

Når der er tale om en ekstern leverandør fungerer Avisfordele udelukkende som formidler af salg af billetter mellem dig og den leverandør, der arrangerer det pågældende arrangement, som der er købt billet til via Avisfordele. Bemærk, at køb af billetter i henhold til ”lov om visse forbrugeraftaler § 18 stk. 2 nr. 12" ikke er omfattet af fortrydelsesretten. Avisfordele gør særligt opmærksom på, at forsendelsesrisikoen påhviler køber.

Ved køb af pakkerejser accepterer du følgende rejsevilkår

Når købet er gennemført, modtager du et købsbevis, der benyttes som reference. Hvis du er i kontakt med vores kundeservice, vil man typisk spørge efter købsbevisets ID-nummer for at finde bestillingen.

Eventuelle øvrige billetter, rejsedokumenter eller koder, der skal benyttes for at bestille rejsen vil blive fremsendt elektronisk pr. e-mail. Det vil fremgå på den enkelte aftale, hvornår at disse fremsendes. Som kunde på Avisfordele har man efter købet pligt til at kontrollere sine billetter for fejl - herunder stavefejl - eller mangler. I enkelte tilfælde vil f.eks. ændring af navn pga. stavefejl kunne koste et gebyr, der opkræves særskilt.

Eventuelle ændringer eller annulleringer af rejsen kan udelukkende foretages af den person, der har foretaget købet via Avisfordele. Ønskes rejsen overdraget til anden side, så skal dette altid undersøges af Avisfordele ved henvendelse i rimelig tid inden afrejse. Eventuel omkostning for en overdragelse vil altid påhvile kunden ligesom, at ikke alle rejser vil kunne overdrages.

Ved rejser med fly gælder at check-in i lufthavnen, som udgangspunkt skal foretages 2 timer før flyafgang. De fleste check-in lukker senest 1 time før flyafgang, men det er op til kunden at gøre sig bekendt med check-in tidspunkter, da disse kan ændre sig. Tjek dette via rejseselskabet eller lufthavnen i god tid inden afrejse. Avisfordele erstatter ikke, hvis man møder for sent op i lufthavnen i forbindelse med rejsen. Flytider på rejsedokumenter er i udgangspunkter i lokale tider, men bemærk at flyrejsetider kan ændres og i udgangspunkter derfor kun er vejledende. Bagageregler for den enkelte rejse fremgår af ilbuddet, men hvis du er i tvivl, så kontakt vores kundeservice eller rejseselskabet.

Husk at medbringe gyldigt pas og evt. visum når du rejser. Bemærk at nogle lande har udvidede krav til hvornår at pas skal/må udløbe og at der kan være krav om at passet skal have en gyldighed á f.eks. 6 måneder efter hjemrejse. Ligeledes kræver nogle lande at passet har ledige sider. Avisfordele er ikke ansvarlig, hvis dit pas ikke lever op til paskrav i landet, hvor du rejser til.

Husk at hvis du rejser inden for EU, så bør du medbringe det blå sygesikringsbevis, men at dette ikke gælder ved rejser uden for EU. Avisfordele anbefaler at du tilkøber eller har særskilt rejseforsikring. Kontakt eventuelt dit forsikringsselskab i god tid inden afrejse for råd & vejledning.

Hvis du - eller en ledsager på din rejse - er gravid, anbefaler Avisfordele at det specifikke flyselskab kontaktes for information om de præcise regler. Avisfordele anbefaler at dette gøres inden købet foretages. Avisfordele kan ikke stilles ansvarlig for eventuelle rejser, der ikke kan gennemføres pga. graviditet eller flyselskabers regler om dette.

Bemærk at nogle af de udbudte rejsemål kræver - eller har anbefalinger om - vaccinationer. For information herom kontakt egen læge eller Statens Seruminstitut. Avisfordele kan ikke stilles ansvarlig for følgesygdomme, sygdom i forbindelse med vaccination eller eventuelle hjemrejseomkostninger i forbindelse med sygdom. Avisfordele anbefaler at man altid tegner rejseforsikring.

Ved bestilling og gennemførelse af en rejse købt på Avisfordele forpligter køber sig til at følge de anvisninger for rejsens gennemførelse, som Avisfordele og samarbejdspartnere og relevante myndigheder fastsætter. Dette gælder også i forbindelse med transport, tilslutning og på fly/hotel. Eventuel overtrædelse kan betyde øvrige omkostninger, der foretages for egen regning og Avisfordele kan ikke gøres ansvarlig herfor. Dette gælder også i forbindelse med bortvisning eller øjeblikkelig hjemrejse for egen regning.

Ved fejl eller mangler på destinationen skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes henvendelse til Avisfordele avisfordele@jfm.dk. Husk her at beskrive klagen, samt hvem der er klaget til på stedet og hvornår. Hvis Avisfordele først modtager klagen efter hjemkomst, vil klagen blive afvist uden kompensation fra Avisfordele.

Reklamationsret

Hvis der er noget galt med købsbeviset:

Opstår der fejl eller problemer med købsbeviset eller indløsningen heraf vil avisfordele.dk hjælpe med at finde en løsning. Kunden kan i sådanne tilfælde kontakte Avisfordele på avisfordele@jfm.dk eller på tlf.: +45 65 45 58 59.

Hvis der er noget galt med varen

Købelovens mangelregler finder anvendelse på køb af varer hos samarbejdspartneren, herunder 2 års reklamationsfrist medmindre andet følger af varens naturlige holdbarhed.

Opdager du derfor fejl ved varen, har fået leveret en forkert vare, eller viser varen sig på anden måde at være mangelfuld, skal du reklamere til Avisfordele inden for rimelig tid. Det betyder, at du skal rette henvendelse til Avisfordele pr. mail eller tlf. og gøre opmærksom på problemet hurtigst muligt ved køb af tjenesteydelser. Se ved rejser nærmere i afsnittet ovenfor.

Reklamere du inden for 2 måneder ved fysiske varer er det sket inden for rimelig tid.

Avisfordele sender din reklamation videre til leverandøren. Hvis fejlen ikke kan afhjælpes via mail eller tlf., vil du få instruktioner om andre løsningsmuligheder, som f.eks. reparation, ombytning af varen, afslag i prisen eller ophævelse af handlen. Efter 2 år fra modtagelse af varen gælder din reklamationsret ikke længere.

Hvis der er noget galt med ydelsen

Købelovens regler gælder for varekøb, men ikke ydelser. Det betyder, at du som udgangspunkt ikke har 2 års reklamationsret.

Men er du ikke tilfreds med ydelsen kan du naturligvis kontakte os på avisfordele@jfm.dk eller på tlf: +45 65 45 58 59. Reklamationen skal komme straks.

 

Force Majeure

Hverken Avisfordele eller leverandøren er ansvarlige for manglende opfyldelse af sine forpligtelser i henhold til handlen, hvis den manglende opfyldelse af handlen skyldes force majeure, tvingende omstændigheder, og parterne ikke ved handlens underskrift burde have taget hindringen i betragtning eller senere kunne have undgået den.

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb beder vi dig kontakte os på avisfordele@jfm.dk eller tlf: +45 65 45 58 59.  Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning

Nævnenes Hus

Toldboden 2

8800 Viborg

https://naevneneshus.dk/

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr  

Lovvalg og tvister

Køb gennem Avisfordele, der knytter sig til ovenstående vilkår m.v., er underlagt dansk ret. Ved din brug af internetsiden anerkender du, at enhver tvist mellem dig og Avisfordele vedrørende ovenstående vilkår m.v., skal afgøres ved de danske domstole efter dansk ret.

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

 • Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.
 • Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere købsbeviset eller varen til dig.
 • Personoplysningerne registreres og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når du handler på Avisfordele accepterer du vores privatlivspolitik, og samtykker derved til, at oplysninger om dine handler og din færden på hjemmesiderne, samt på vore leverandører / samarbejdspartneres sider registreres. Læs mere om vores privatlivspolitik her.

I forbindelse med du handler på Avisfordele vil du blive spurgt om tilladelse til at målrette JFMs markedsføring til dig.

Kopiering af eller manipulation med ordrebekræftelser o. lign. er ikke tilladt. Ved mistanke om overtrædelse af denne bestemmelse forbeholder Avisfordele sig ret til at videregive relevante indsamlede oplysninger til de respektive leverandører, samarbejdspartner eller andre involverede.

Ansvarsbegrænsning og forbehold

Avisfordele forbeholder sig ret til, at ændre nærværende betingelser til enhver tid. Ved ændringer, der kan påvirke dig som tidligere køber væsentlig, får du naturligvis meddelelse herom pr. mail. De gældende betingelser vil altid være tilgængelige i en opdateret version på Avisfordele.

Vi bestræber os på, at vores hjemmesider er tilgængelige døgnet rundt, men kan af mange årsager ikke garantere, at siderne til enhver tid er i fuld funktion og fejlfri. Avisfordele kan ikke drages til ansvar for eventuelle følger pga. brug af hjemmesiderne, såsom skader på dit computersystem eller tab af data.

Du er selv ansvarlig for det tekniske udstyr og software, som kræves for at kunne benytte hjemmesiderne, f.eks. internetadgang, browser, e-mail m.m. Avisfordele fraskriver sig derfor ansvar for ethvert tab forårsaget af, at du har anvendt servicen uden at følge de tekniske kravspecifikationer og supplerende vejledninger.

Eventuelle reklamations- eller erstatningskrav skal rettes mod leverandøren, men vi ønsker som sagt gerne at høre om din oplevelse. Sådanne henvendelser skal rettes til vores hjemmesides kundeservice.

 

Dansk kundeservice
Tlf: +45 65 45 58 59

Åbningstider
Hverdage mellem kl. 9-14.

Standardfortrydelsesformular:
(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:
Avisfordele.dk

Bugattivej 8

7100 Vejle

Cvr. nr. 26 50 33 35

 

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

______________________________________________________________________________________

Bestilt den: _______________________________     Modtaget den: _______________________________

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

Forbrugerens adresse:  ___________________________________________________________________

Forbrugerens underskrift: _________________________________________      Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

Virksomhedsinformation:

Avisfordele - JFM P/S

Bugattivej 8

7100 Vejle

Cvr. nr. 26 50 33 35

 

Opdateret 26.09.23